torstai 10. toukokuuta 2012

Knitted

Pahoittelut pienestä postailutauosta, ajanpuute vaivannu vaikka ehkä ainakin kuvamateriaalia oiski ollu.
Joskus ois mukava jos elämää vois kelata eteenpäin tai taaksepäin. Tässä tapauksessa varsinkin eteenpäin, koska haluaisin mieluiten skipata huomisen koulupäivän kokonaan. Kaikki kaverit on ekonomian leirillä ja mä vietin tän päivän kaks viimeistä tuntia ja tulen viettämään myös koko huomisen seitsemäntuntisen kidutuksen n. 10 suunnilleen ventovieraan ihmisen kanssa. Joo, ei mun niiden kanssa tarvi oppitunneilla puhua, mutta kun tänään kieltentunnillakin opettaja keksi jonkun mukavan "piirrä ja arvaa" -pelin ja mieluiten olisin vaan halunnu olla hiljaa ja huomaamattomana jossain nurkassa. Mieluummin vaikka tehä tehtäviä ku osallistua tommoseen, mä oon aika äänekäs tutussa porukassa mut en tykkää osallistua mitenkään erityisen aktiivisesti kun on kyse ihmisistä, joiden kanssa en oo puhunu varmaan ainakaan pariin vuoteen mitään, joidenkin kanssa ei oo tullu vaihdettua sanaakaan.


Mä en oo niitä maailman ujoimpia ihmisiä, mut en sosiaalisimpiakaan. Jos siellä luokassa olis ollu edes yksi ainokainen varteenotettava juttelutoveri, oisin varmaan kestäny mutta kun ei ketään niin oli vähän ahdistava tilanne. No väkipakolla ne kaks vuosilta tuntuvaa tuntia sit kestin. Kattelin minuuttiviisarin matelemista ja halusin vaan tippuu jostain lattialuukusta pois sieltä paikasta:D Argh huomenna vielä liikuntaa ja jos näkisitte mut urheilemassa kokisitte myötähäpeää. Rehtori vähän vihjas, et liikuntatunti on aika vapaamuotonen ni toivottavasti saan vaan pistää napit korviin ja lähtee parin tunnin kävelylenkille.
 Neuleliivi, Vero Moda
Trikoopaita, H&M
Farkut, Gina Tricot
Laukku, Gina Tricot

 Riipus, Gina Tricot

Rannekorut, Nomination & Tokyo Jane

Joo jos joku ei siis tajunnu ni ekonomian valinnaisryhmillä on 24 h kestävä leiri ja ne joilla ei ekonomiaa ole (eli huikeat 10 oppilasta) viettää yhteiset oppitunnit. Vaikka koko leiri vietetäänkin koulurakennuksessa, ne on aina jossain luokissa tms. kokoontumassa ku mulla ois välkkä niin istunpa sitten yksin penkillä ja yritän löytää hupii twitteristä ja instagramista. Huome varmaa pitää tutustuu pitkäst aikaa Angry Birdsin ihmeelliseen maailmaan ni saa vähän vaihtelua tohon välituntipuuhasteluun:D Ruokailu tulee olemaan mukavaa kun angstaan yksin siellä pöydässä. Taidan skipata kyseisen kokemuksen ja syödä vaan jonkun mandariinin ellei mulla nyt oo sit ihan jäätävä nälkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti