torstai 5. tammikuuta 2012

Bangarang!

Tyylsä päivä isolla T'llä. Piti viettää aikaa kavereide kans mut sit kai jotenki se homma kaatu siihe ku oikee ketää ei voinu olla. Hengailin sit pyjamassa kolmeen päivällä, kunnes tajusin tehdä jotain ulkonäköniki eteen. En oikeestaan muista miten päivän kulku siit sit jatku. Jossain vaihees söin ja sit tajusin lähtee kauppaanki, ku noi on tulos meil yöks huome, ja huomennaha on se loppianen (mun mielestä taas näitä turhia juhlapäiviä, ainoo merkitys sillä on, et tietää et viimeistään tässä vaiheessa pitää roudata se joulukuusi ulos). Täytyy nähä millasii ratkasui keksin, et saan itteni lisäks neljä tyyppii mahtumaan mun pieneen huoneeseen:D
Jotai randomkuvasaldoiluu viel tähä loppuun. Kuvasin taas vaihteeks liikaa itteäni ja liikaa mustavalkosena mut koittakaa kestää....


isin kuulokkeet :)





 Koko postauksen väripilkku; Mynthos-pastillit (joihin oon addiktoitunu, vaikkei toi kyseinen maku ees oo hirveen hyvä:D)

haha.. mutrusuu :D

Ja viimeisimpänä muttei LÄHESKÄÄN vähäisimpänä, Skrillexin uutta tuotantoo levyltä Bangarang:D Ja yllätys yllätys kappaleenkin nimi on Bangarang ja vielä isompi yllätys, siks myös otsikkona on Bangarang, lol. Bongasin levyltä muutakin hyvää tuotantoa (mitä muuta ku hyvää musiikkii Skrillexilt nyt voi ees odottaa), mut tää on kyllä ehdottomasti kärkipäässä. Ekan kerran kuullessani ajattelin, et nyt ei kyllä räjäyttäny tajuntaa, mut parin kuuntelukerran jälkeen olin jo koukussa. Mulla tosin käy näin aina kaikkien kappaleiden kanssa, harvoin yhdellä kuuntelemisella se kappale loksahtaa. 
Kyllä tuo kappale on sitten hyvä ja joidenkin mielestä Skrillex on shittiä, ku kappaleessa tyylii toistetaan samaa sanotusta koko ajan, mut pääasia onki se melodia ja kaikki ihme mielikuvitukselliset kikkailut jotka siihe on lisätty. Ja sitä paitsi on aina hauska pohtia niitä lyriikoita, ku useimmiten niis ei oikeen oo päätä eikä häntää. Eikä siitä tietenkää pääse mihinkää et Skrillex on elektron kuningas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti