sunnuntai 22. tammikuuta 2012

A revelation in the light of day







Oon ollu suhteellisen laiska tänää. Oikeestaa 24h datannu, selaillu nettikauppoi ja tommosta. Vois väsäillä jonku vaatekollaasin joku päivä. Ai nii ja tietenki alkaa toteuttaa noit toivepostauksii. Sori, oon unohtanu ne kokonaa:D Mä vaan tässä mietin et pitäiskö pyytää joku kuvaamaan niitä lempiasutpostauksen kuvia, mut toisaalta itselaukasimen edessä ei tunnu olo niin vaivaannuttavalta.
Hah, arvatkaahan muuten missä jumitan tällä hetkellä; H&M'n nettikaupassa arpomassa ostaisinko Versacen ihunat balconettebikinit. Ihastuin niihin jo heti ku näin ensimmäiset kuvat tosta mallistosta, mut unohdin päivän, jolloin vaatteet tuli myytiin ja ku menin kattoo nettikauppaan ja yllätyin Versacen tuotteita nähdessäni, noi kyseiset biksut oli jo loppuunmyyty. Onneks niitä tuli lisää. Äh.. kai mun nyt on vaan pakko hankkii noi. Sydän hakkaa (hyvällä tavalla) jo pelkäst ajatuksestaki et saan ekan kerran kesällä pukee noi rannalle<3 Täytyy viel pyytää iskän suostumus (äiti menossa nukkumaan ni sanoo varmaan et joo katotaan huomenna, mut en haluu laskee sen varaan ku sit ne kuitenki on myyty yhes yös loppuun..), mut kyl se varmaan suostuu ja sit oon yks noiden bikineide onnellisista omistajista:)

4 kommenttia:

  1. vaikka en muuten kauheesti syttyny tolle(kaan) Versace for H&M mallistolle, niin ne biksut oli ihanat!!(:
    Tiiätkö millon se malliso tulee ihan kauppoihin asti?

    VastaaPoista
  2. Ainakin se syysmallisto tuli kauppoihin samaan aikaan ku se ilmaantu nettiinkin eli tuonkin pitäisi jo kaupoissa olla. Ainoo juju on vaan se et kyseistä mallistoa myydään turun seudulla ainoastaan kop kolmion h&m'ssä. Eli esim. Myllystä ei sitä löydä:) noi bikinit on ollu aika suosittu tuote eli voi olla et on jo loppuunmyyty kaupoissa mut ehkä käy hyvä tuuri ku ei sitä koskaa tiedä:D

    VastaaPoista
  3. Pieni korjaus edelliseen; Otin vähän selvää asiasta ja itse asiassa koko mallistoa ei edes nähdä kaupoissa, vaan se tuli myyntiin ainoastaan H&M'n verkkokauppaan.

    VastaaPoista
  4. Aijaa, harmi!:( Mä en oikeen tykkää tilailla netistä ku ei voi sit ikinä tietää et onko hyvä, vaiks voihan tietty palauttaa...

    VastaaPoista