keskiviikko 25. tammikuuta 2012

There's a drumming noise inside my head

Tulin just saunasta. Tuli (kerrankin) tehtyy kaikki kasvo- ja hiusnaamiot sun muut, usein ei niihin oo aikaa. Vois viel jonkinlaisen manikyyriyritelmän tehdä, liottaa käsii 15 minuuttii vedes ja vaik lakata ne jotenki. Vähään aikaan en oo kynsilakkaa käyttäny, ärsyttää ku sen kunnollises kuivumises kestää ainaki tunti..

Mitään mielenkiintostakaa ei oo tullu tehtyy lähipäivinä. Ai niin paitsi et maanantaina käväsin nopeesti Turussa, esittelen täs postauksessa nyt ne ostoksetki sit:) Huomenna on tanssi ja sit onki taas perjantai:D Nopeesti kuluu nää viikot, mut eipä se mua niin haittaakaan.. Ai niin, ja synttärit lähestyy kovaa vauhtia, kuuden päivän pääst voin jo sanoo olevani 15:D






Käytiin Sagan kans kaupas matkal koulust kotii. Suklaacookies<3


Ja sit viel hännänhuippuna ne tiistain shoppingit:

Hopea rannekoru, 4,95 e, H&M
Narurannekorut, 2,95 e/kpl, H&M


Svean toppi, n. 14 e, One Way
Onneks kävin One Wayssa, koska siel oli monta rekillistä vaatteita 60% alennuksessa. 60 prossaa on oikeesti aika paljon koska toikin toppi oli normihintasena 38 euroo ja nyt vaan ton verran. Normaalisti en oo mikään Sveafani, mut toi toppi vaan jotenki kolahti, ja sitä paitsi se ei jotenki edusta sitä kaikkein tavallisinta Sveapaitaa. Kuvasta ei varmaan huomaa (koska mulla oli ton alla toinen musta toppi), mut toi toppi on itse asias tosi löysä (koska siel ei ollu pienempää kokoa tosta ku M), mut ostin sen silti koska sitä on kiva käyttää kesäl ja alle voi vaan pistää perus-, tuubi- tai semmosen lyhyen bandeaumallisen topin tai kesällä iha vaa bikinit. Sitä paitsi tykkään muutenki löysist ja rennoist vaatteista :)

Cheap Mondayn mekko, n. 13 e, One Way
Toi ihme toppimekkoasia oli mun lempiostos koko shoppailureissulta! Rakastan yli kaiken Cheap Mondayn vaatteita ja toi on oikeesti tosi mukava päällä ja just mun tyylinenki. En oikeen tiiä onks toi toppi vai mekko, mekolta musta vaikuttais ku tossa on toi kiristysnarusysteemi lantion kohdal mut toisaalt tän vaatteen varsinainen nimi tais olla joku Leonora Tank, eli en sit kumpaa vaatetta tää edustaa, mut mekkona tätä aikoisin käyttää. Musta tää näytti aika hirveeltä henkarilla, mut annoin täl mahollisuuden, koska sattu olee just sopivasti mun kokoo ja viel Cheap Mondaynki. Tää oliki sit tosi kiva päällä. Tää on kyl kans tosi löysänpuoleinen, eli pitää pukee samalla lailla ku tota Svean toppii mut ei sil nii välii. Ehkä jopa viel parempi et tää on tämmöne vähä ylilöysä.
Kuvat ei välttämät tee täl vaatteel iha oikeutta, mut tätä vois käyttää vähä lämpimimmil keleil koulussaki sukkisten/leggingsien ja joidenki kivojen asusteide kans.:)

Nyt meen tekee läksyi ja sitä mahollist manikyyrii jote se ois adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti