sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vähän erilainen uusvuosi

Tää uusvuosi tuliki sit vietettyä aina niin ihanalla työpaikalla:D Tai no päivän vietin kotona, mut puol neljän aikaan lähin bussilla Turkuun ja saavuin viideks töihin iltavuoroon. Siellä sitte tiskailin ja väsäilin hiuka jotai alkupaloja ja jälkkäreitä puol yhteentoista asti illalla, jonka jälkeen menin hotellihuoneeseen syömään. Tosiaan, mun oli tarkotus nukkuu siel hotellissa, koska mulla oli seuravaanakin päivän työvuoro, tällä kertaa aamulla yheksän maissa, joten ei olis ollu hirveesti järkee siinä välissä sitte mennä kotiin vaan nukkumaan ja tulla bussilla aamulla taas Turkuun.

Haha sain hotellin ehkä parhaan huoneen - iha ylimmästä kerroksesta ja ikkunastaki tais olla paras mahollinen näkymä. Ei se silti mikään luksussviitti ollu ku koko hotelliki on suht pieni kaupunkihotelli vaan. Iha normilta se huone päällepäin näytti. No muttajuu, aamun työvuoron jälkeen nukuin hotellihuonees pari tuntii, kunnes äiti pääsi töistä. Puol neljän aikaan menin sit Pauliinalle ja hengailin siellä, pidettiin hauskaa omeglessa ja näääin:D Seiskan aikaan lähin Essin kyydissä himaan kattoo Idolsii. Parit fotoilut uudestvuodesta (ja hotellihuoneest!) viel tähä loppuun..

 Suklaajäätelöö suklaakastikkeella:D Addiktoitunut(ko?) suklaaseen






Olin myös kattelee Jokirannas Turun ilotulitusta. Pokkarilla on hankala saada hyvii kuvii noist raketeista, ni siks en hirveesti saanu tarkkoja fotoja.



Näkymä huoneen ikkunast :) Tuol siis näkyy tähtitorninmäki ja myös Aurajoen ranta, mut sitä ei kuvasta kunnolla nää.



Talvikengät jotka ostin Dinskost, ku olin Ainon kans shoppailee (jostain syystä unohdin esitellä ne kaikki ostokset:D) Noi oli halvat, vaan 25 euroo ja menköön nyt tän talven ku ei luntakaan hirveesti näy maassa:D Must noi on ihan kivat, tykkään tost karvavuorista mut noi korot vois olla kiilamaiset, ku nyt ne on vähän tommoset tönköt:D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti