torstai 5. tammikuuta 2012

Viikon vaatelöydöstelyä

Hädin tuskin uusi vuosi menny, ja jo on avattu kukkaronnyörejä:D Nooh, ostin vaan alesta pari juttua ja sitte yhen normihintasen paidan. Eli ei hirveesti mielestäni :) Mulla oli vaan puoltoista tuntia aikaa penkoa kauppoja, mut itse asias mulla meniki sit tunti ginassa, koska kauhee hulina siellä ja muutenkin ahdistava ilmapiiri:D Rahtasin iteki sovituskoppiin kauheen kasan vaatteita ja ostin niist vaan yhdet housut xd perusminä. Oli helpotus päästä pois koko kaupasta, toivottavasti koht rauhottuu toi ale ja tulee uusii vaattei valikoimiin :)


 Ilme kruunaa ekas kuvas kaiken mutsiis Adidaksen lökärit irtos Intersportin alesta 24,90 eurolla. Haha, en saanu noist edustavampaa kuvaa, mut kyl nyt kaikki varmaa tietää millaset on perusharmaat lökät :)

 Tämäkin taas erittÄin onnistunut otos, muttasiis tohon Vilan löysään 3/4-hihaseen neuleeseen rakastuin jo kaupassa. Värejä löytyy ton sinivihreäraidallisen lisäksi myös tummansiniraidallisena ja mustaraidallisena (kaikissa luonnollisesti mukana myös noi valkoset raidat:)) jos jotain kiinnostaa :D Tämä ostos oli siis 19,95 eli ei ollenkaan paha hinta Vilavaatteesta!

Nyt esittelyn saa koko pienimuotosen shoppailuretken lemppariostos! Eli denimchinot Gina Tricotin alennusmyynneistä. Oli vaan 10 euroo ku alkuperäne hinta viiskymppiä ;o Nää on hypermukavat jalassa ja täydelliset sit ku tulee vähä lämpimämmät kelit, koska mulla on jotenki semmonen fiilis et näiden kanssa ei ihan talvipakkasilla pärjää ellei sitte vedä leggareita tonne alle:D Muttajuu, just mun tyyliset, korvaa boyfriendit koska niistäkin tuli jossain vaiheessa haaveiltua, mut en sit halvalla löytäny.

Loppuun vielä parit (=neljät:D) koruostokset..
En jaksa eritellä näiden hintoja, mut jokane koruista (paitsi sormuksesta en oo varma) oli 75 prossan alessa ja makso jotai hiuka päälle euron ehkä. Ton sormuksen luulin olevan halvempi, mut kassalla huomasin et ei se ollukaa niin halpa ku luulin mut nevermind on se kuitenki iha hieno eikä se maksanu onneks kauheesti ku oli kerran kans alessa. 
Haha, kivat aletagit muute jääny noihi jokaseen pakkaukseen. Noh, en jaksanu niit alkaa irrotella :)

Vois mennä pia vaik nukkumaan (taas näitä mun lupauksia mennä "aikasi" nukkumaan, valvon kuitenki taas puol neljään:)) et jaksaa sit valvoo huome ku Pauliina, Essi ja Annika tullooopi meille yöks :)

2 kommenttia: