sunnuntai 4. joulukuuta 2011

All of my doubts suddenly go away somehow

Pari sunnuntaista shoppailulöytöä tein tänään :D Onneks en asu Turussa koska muuten todennäkösesti tuhlailisin joka päivä ku ois kaupat lähellä. Paljon en käyttäny rahaa, bongasin vaan mekon 20 e H&M'sta ja samasesta kaupasta myös kaulakorun. Tiiän, mulla on tällä hetkellä 5 käyttömekkoa (+ 4 joita en käytä), vaik oikeasti tarvitsisin ehkä kaks tai kolme :/ Mut toi oli musta niiin kiva ja se oli alennushintaankin :) Toinen asia mitä mun pitäis rajoittaa on kaulakorujen ostaminen, niitäkin ois jo ihan tarpeeks mutku toi oli niin kiva, tuli mieleen se Diorin Miss Dior Cherie -pullo.
 Kokeilin vaa tommost randomasuu, mut noi kaikki vaatteet oli aika järkkyi, esim ton paidan helma oli iha kauhee mut tungin sen tonne hameen sisään.

 Hajuvesipulloriipus, 6,95 e, H&M

Mekko, 20 e, H&M
Ollaan menossa huomenna Mirkalle juhlii sen synttäreitä, joten voisin vaik pukee ton sinne :) Tykkään tosta tyllihelmaosastaja musta mekkohan on tavallaan luotto ku se käy minne vaan..? :D

Ennen tätä pienimuotosta kaupoissakertelyä olin suorittanu työvuoron. Sunnuntaina saa aina normin palkan tuplana jos menee töihin, joten luonnollisesti sit menin :D Nyt oon aika väsyny, joten vois mennä vaik jo yheksän aikaan nukkumaan. Sais kunnon yöunet (kerrankin).

4 kommenttia:

  1. Missä käyt töissä?

    VastaaPoista
  2. Mitä teet siellä??

    VastaaPoista
  3. Haha olin jostain syystä unohtanu vastata tähän :D Niin siis toimin kai jonkinlaisena keittiöapulaisena, eli aamiaisella roudaan sitä ruokaa sinne saliin ja oikeastaan siihen se koko aamu kuluukin kun sitä täytyy suunnilleen tauotta sinne viedä. Aamiaisen jälkeen sitte auttelen keittiön ja ruokasalin siivouksessa, käytän tiskikonetta jne.

    VastaaPoista