perjantai 23. joulukuuta 2011

I'm still waiting the snow to fall, it doesn't really feel like Christmas at all

Koko päivä kuluki sitte joulusiivoillessa. Oma huone ei oo ollu siistimpi varmaan sitten viime joulun, vaikka oonhan mä sen pitkin vuotta aina siivonnu, mut nyt tuli putsattua oikeen perusteellisesti. Sängyn alusenkin imuroin, sitä kun ei oo varmaan kolmeen vuoteen tehty ku se on niin täynnä tavaraa. Aika paljon villakoiria sinne oliki sit kertyny.
Huomenna en ehdi varmaan postailee, mut pistän myöhemmin sit jouluaattokuvasaldoa. Onneks Lotta tulee huomenna tänne oma kamera mukanaan, joten varmaan hiukan parempilaatusia otoksia on luvassa :)

Vaikkei ookaan hirveen joulunen olo, ku ei oo luntakaan maassa ja ulkona sataa vettä ni silti kuitenkin jotenki odottaa huomista:D Ootan varsinki et pääsen syömää sushii ja kaikkee muuta hyvää ruokaa mitä meillä on. Ja tosiaan jos joku ihmettelee, ni meiän joulupöytään kuuluu perinteisistä jouluruoista ainoastaan se kinkku ja sitte graavikala, kotijuusto ja pari silakka- tai sillilajia. Muuten sieltä löytyy kaikenlaista sinisimpukoista valkosipulietanoihin. Kelpaa tosin mulle, itse kun tykkään kaikista noista ruokalajeista :) Kerranki ne lahjat ei oo se suurin juttu, ehkä osittain siks koska ostin niitä tosi paljon itse ni tiiän mitä paketeista löytyy. 
No mutta, hyvät jouluntoivotukset nyt teillekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti