maanantai 26. joulukuuta 2011

This type of life didn't come with instructions.

Koko päivän oon vaan löhöilly kotona lukuunottamatta pikasta käyntiä mummilla Raisiossa. Nukuin myöhään, hilluin koko päivän vaan pyjamassa ja kattelin Suljettua saarta Nordic-tv'stä. Jos et oo kyseistä leffaa nähny, ni katso ihmeessä. Erittäin hyvä ja jännittävä mielestäni, ja loppuratkasua en ois ikinä arvannu. Leffa ehkä hiukan ahdistavankinpuoleinen, mutta musta on ihan hyväkin juttu, jos elokuva aiheuttaa jotain fiiliksiä. Vaatii tosin aika tarkkaa seuraamista, että pysyy kärryillä leffassa varsinkin loppupuolella, ja kaikki eivät kuulemma ole ihan sitä loppukohtausta edes tajunneet, mutta ei se nyt mielestäni mikään sekavakaan ole.





Kauhee myrsky ollu koko edellisen yön ja tänäänkin täällä. Talojen päälle kaatunu puita, ja vanhemmat oli nähny ku yhdenkin talon päällä ollu varmaa viis puuta kaatuneena. Vissiin yks ihmine on myös kuollu, ku jääny puun alle. Vähän pelottaa, et miten käy omalle talolle, ku myrsky kuulemma tulee jatkumaan. Toivottavasti ei mikään puunrunko räsähdä katon päälle ;o
Apua näin tossa pari tuntii sitten muuten jo pari alennusmainosta ja aloin kirjaimellisesti hyperventiloimaan koska alennusmyynti vaatekaupassa tarkoittaa samaa asiaa kuin Karkki törsäämässä rahaa. Auttakaa nyt vähäsen, et kannattaisko mennä jo huomenna kärkkymään vaatelöytöjä, vai odottaa että tulee isommat alet? Huono puoli siinä on se, et meneekö kaikki parhaat koot sitte sivu suun, jos sään rannalle odottamaan.

2 kommenttia:

  1. Tänään on Myllyn Ginas ainakin kaikista alennetuista tuotteista alennettu VIEL lisää.

    VastaaPoista
  2. Okei no hyvä, koska oon menossa huomenna shoppailemaan alelöytöjä ni hyvä tietää et saa ainakin halvalla:D

    VastaaPoista