torstai 22. joulukuuta 2011

Sale! Sale!

Näiden alelöydöksien esittely nyt sitte vähän venähti. Mulla oli ne eilen jo kuvattuna, mut unohdin postata ne päivällä ja koko ilta sitte taas kului kavereiden joulukortteja ja paketteja väsäillessä. En siis ihan järkyttävästi edes ostellut, ku joulun jälkeen tulee kunnon alet ja ollaan muutenki perheen kanssa menossa Helsinkiin, jossa en pysty todennäköisesti yhtään kontrolloimaan shoppailuani.

 Neuleliivi, 10 e, Only
Musta trikoopaita, 7 e, Vero Moda 
Toi neuleliivi tuli ostettua muistaakseni perjantaina tai lauantaina. Suhtauduin aluks vähän epäilevästi tohon, ku näin sen henkarilla, mut kyllä se sit ihan hyvältä päällä näyttikin. Ton pariks hankin maanantaina vielä perusmustan pitkähihasen.

 Lapaset, 6,45 e, Vila
Mun vanhat villalapaset oli hävinny jonnekin (itse asiassa ne löyty tänään koulun löytötavaralaatikosta, vois varmaan pestä ne sen kokemuksen jälkeen:D), joten hankin Vilan alennusmyynneistä uudet. Eihän noi nyt hirveen halvat edes ollu, mutta 50 prossan alessa silti.

 Korkeavyötäröiset farkut, 10 e, Only
Musta nää oli aika hyvä löytö - farkut 10 eurolla! On tosi harvinaista et löydän alennusmyynneistä farkkuja tai mitään, ku yleensä just se mun koko on jo viety ja jäljellä on aina niitä M, L, XL jne. Ainoo miinus et on aika työn ja tuskan takana saada nää pois jalasta, koska se lahje jää aina mun kantapään kohdalle jumiin, vaikka mun jalankoko on vaan jotain 36-37.


  Läpikuultava toppi, 12,45 e, Vero Moda
Musta tää oli tosi ihana, ja mua harmitti ku tää on tämmönen yöpaitamaisen pitkä, mut yleensäkin tungen paitojen helmat aina farkkujen sisään, ni eipä se sit loppujen lopuks paljon haitannukaan. Ja ainahan tätä paitaa voi lyhentää, jos tarve tulee. Kuvasta sitä ei nyt nää, mut tossa suunnilleen noiden kauluksien kohdalla ja takana yläselässä on vielä semmoset pitsiyksityiskohdat ja osittain siks myös ihastuin tähän paitaan, koska oon niin pitsifriikki.

 Raitapaita, 7 e, Only
Koska tää paita on niin löysä, ni keksin sille kolme eri käyttötapaa, eli joko niin, et toi paita paljastaa molemmat olkapäät, tai sitte vaan yhden tai sit sen voi pukee ihan tollee perusmallisesti. Tääkin paita näyttää vähän erilaiselta luonnossa ja noi raidat on muute tummansinisiä, vaikka kuvissa näyttääkin ehkä mustilta.

Neuletakki, 19,95 e, Vero Moda
Tuubihuivi, 10 e, H&M
Kumpikaan näistä ei mitenkään superhalvalla lähteny, mutta ton neuleen normihinta tais olla jotain kolmekymppiä ja tuubihuivista mulla ei ole mitään muistikuvaa. Muutenkin tykkään löysistä neuleista ja paidoista ylipäätään, joten oisin ehkä ostanu tän, vaikkei tää olis ollu alennuksessakaan. Kaiken lisäks noissa hihansuissa on kivat rypytysyksityiskohdat, mut niitäkään ette ehkä kuvasta huomaa. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti