sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Hohtogolf

Saga soitti mulle eilen ja pyysi lähtemään sen ja Pauliinan seuraks hohtogolffaa Turkuun. Lähin sit tottakai, koska siit on jo vuosi ku viimeks kävin ja hohtogolffaus on muutenki tosi hauskaa:D Sitä paitsi viime kerral mul ei ollu kameraa messissä, mut nyt oli hyvä tilaisuus räpsii teil samal sit vähä kuviiki.
Essi liitty sit kans meiän seuraan ja meil oli neljäks varattu aika sinne. Eihän sinne nyt varmaan moni etukäteen varaa aikaa, mut aateltiin et jos siel onki ihan täyttä tällee lauantaisin.
Kivaa ainaki oli ja jos joku nyt ei tiedä ideaa, ni siis sä vaan kierrät siel rakennukses olevii erilaisii ratoja, joilla jokasella on joku teema. Alueella on myös neljä ns. "kauhurataa", joissa on jotai pelottaviks suunniteltui erikoistehostei ym. Jokasella pelaajalla on 10 yrityst per rata saada se pallo sinne reikään, ja tietenki tarkotus on yrittää toteuttaa se mahdollisimman vähillä lyönneillä, koska loppujen lopuks se voittaa kenellä on vähiten pisteitä. Ite en oo hirveen hyvä hohtogolfis, joten tulin melkein viimeseks. Saga voitti Essin yhen pisteen erolla.




Klovniaiheinen kauhurata





Tuol oli aika pimeetä, joten valkoset ja neonväriset vaatteet loisti, ku siel oli katois semmoset jotku siniset UV-valaisimet tai vastaavat:D





Toinen kauhurata kans, en kyl ihan ymmärrä miks tää oli k-15 merkitty, koska ei tää nyt sinänsä pelottava ollu:D Aluks kuulu vaan jotain ääntä, ihan ku jotai ois sahattu ja sit toi ruumis alkaa jossain vaihees heiluu tossa:D Selitän muuten tos sit jotai iha omaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti