sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Hunger Games

Lauantaina töiden jälkeen suuntasin Essin, Sagan ja Pauliinan kans kattelee Nälkäpelii teatteriin. Meil oli liput varattu puol kolmen näytökseen ja sovittiin et tavataan jossain siin puol yhden maissa. Aluks oli vähän säätöö ku pääsin töist hiuka aikasemmin ja kiertelin kaupoil eikä noi jostai syyst saanu yhteyttä mun puhelimeen. Lopult sit soitin niil takas ja mentiin siit sit lunastaa liput ja Robertsil syömää.
Hui, ei kannata ostaa Roberts Coffeel semmost suklaakakunpalaa. Söin sisulla siitä puolet ja kun tarjoilija oli kysyny et haluunko kermavaahtoa siihen myös ni fiksuna tyttönä tietenki sanoin et kaikkee vaa mukaan, ni johan oli suhteellisen makee ja raskas annos. En usko et kukaa muukaa pystyy sitä kakkuu syömään, koska ite oon kyl semmone sokerihiiri et ei mitää rajaa. Onneks mulla oli sentää jäätee siinä kans eikä mitää kaakaoo kuten yleensä.




Ostoksii:
 Skins on parasta ikinä, ja koska musta se viides tuotantokausi oli niin ihana ja näyttelijät ja kaikki niin hyvii, ni aattelin antaa mahollisuuden myös ensimmäiselle tuottarille. Oon nyt kattonu tota kolme jaksoo, ja kaikki ollu tosi hyvii mut ei Skinsist oikee saa huonoo sarjaa. Toi oli siis alennuksessa, vaan 9,90 e

 Mul on tosi suorat ripset, ja taivutuksenki jälkeen tuppaa suoristumaan, joten aattelin kokeilla Rimmelin Sexy Curves Full Figure -maskaraa, koska tiiän et moni käyttää tota saadakseen ripsistään kaarevammat. Mä en vaan oikeen tiiä, et oisko parempi laittaa tota ripsarii ensin ja sit vast pidentävää siihen päälle vai miten mut testaan kumpaaki vaihtoehtoo. Toi oli siis 9,90 e myöskin.

 Wiklundilla oli jotkut alennuspäivät, eli ostin aika lailla tuotteita sieltä. Mukaan tarttu kolme kasvonaamioo; elvyttävä kurkku-omenanaamio, puhdistava savi-merimineraalinaamio (savinaamiot on ihania:)) ja syväpuhdistava gingseng-jasmiinilämpönaamio. Jokainen oli euron per kappale

 Alesta löyty myös L'Orealin Glam Shine huulikiiltoja. Tiesin et noiden pysyvyys on tosi hyvä, koska joskus aiemmin olin kokeillu eli hankin tommosen iha perus läpinäkyvän kiillon 7,90 eurolla.
Maybellinen vaaleenpunanen huulipuna irtos noin kympillä. Toi väri on tosi kiva, se ei oo pinkki eikä kirkkaanpunanen vaan tavallaan välimuoto, ja muistuttaa aika tavalla huulten omaa sävyä eli ei erotu sit niin paljon.

Viimesenä muttei vähäisempänä; Maybellinen Cils Demasq -silmämeikin poistovesi viidellä eurolla. Toi on tosi hyvää tavaraa, pieniki määrä puhdistaa kestävänki meikin hetkessä. Suosittelen:)

Ai niin, ja jos haluutte rehellisen mielipiteen leffasta, ni olihan sitä mielenkiintost kattoo ja oli se ihan hyvä mut siit ois vaan saanu jotenki enemmän irti. Vaik kirjat onki aina parempii ku leffat, ni olin silti aavistuksen verran pettyny. Tykkäsin kyl näyttelijöist, paitsi et Haymitchin oletin olevan semmone läski italiano mut se oliki iha erilaine. Jotain kohtauksii oli kyl jätetty pois ja esim. leffan ja kirjan loppu oli kyl niin erilainen et ihmettelin vähä sitä ratkasuu muttajuu, ehkä asiaa käsitellään sit ens leffassa. Tehkää itellenne palvelus ja lukekaa ne kirjat. Jos leffa oli teiän mielest hyvä ni kirja on miljoona kertaa parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti