tiistai 27. maaliskuuta 2012

Materials

Laitoin ensimmäistä kertaa tänään kouluun noi mun uudet rakkausshortsit ginasta. En oo vissiin esitelly noita aiemmin, mut musta noi on vaa jotenki ihanat ja vaik hinta ei ollu halvin mahollinen ni noi tulee kuitenki varmaa olee semmoset luottoshortsit. Koko asu oli itse asias aika deminpainotteinen ku ton kauluspaidanki vedin päälle.
Hahaa maalailtiin tänään öljyväreillä kuviksentunnilla ja taitavana tyttönä onnistuin jotenki sotkee mun naaman ihan niihin väreihin ja vaatteisiinki tais jotain hiukan tulla. No onneks kaikki lähti mäntysuovalla mut oli kavereilla varmaan aika hauskaa ku naamassa maaliläikkiä koko ajan:D
 Kauluspaita, Gina Tricot
Pitsitoppi, Monki
Farkkushortsit, Gina Tricot
Palmikkovyö, Vero Moda
Sukkikset, Monki
Kello, Jet Set














Täs illal tuli muuten tosi huonoi uutisii tietoon. Te ehkä muistatte (jos ees jaksoitte lukee sitä romaanii) ku kerroin siit Vertin huonost tilanteest. Et sil on maksa ihan hajalla ja näytti siltä et se pitäis lopettaa pian. No nyt on pari viikkoo siitä ja hetken näytti siltä et tilanne menee parempaan suuntaan. Vertti söi ja kävi ulkona mut tänään meni rajusti alamäkeä. Vertti ei enää syö ja tänään se oksensi jotai valkosta vaahtoa pariki kertaa. Lisäks se vaa nukku jossai syrjäsessä piilopaikassa koko päivän mikä ei oo normaalia. Sit se murisi kun sen otti syliin ja sitäkää se ei oo ennen tehny. Mä näin heti koulun jälkeen et nyt joku on vinossa mut sit illal vast äiti sano et se kissa on pakko lopettaa huomenna et ei sen voi enää antaa kärsii. 
En oo kunnol ees viel tajunnu tätä tilannetta ja tavallaan oon viel aika shokissa mut oon vaa itkeny koko ajan ja kauheeta ajatella et huomenaamu on viimene kerta ku nään sitä. Se kissa on asunu meil melkee kymmenen vuotta ja vaikee uskoo et huomenna meil on vaa kaks kissaa eikä oo enää sitä joka nukkuis mun vieres joka yö. Kaiken lisäks meil on huome joku luokkailta, joka loppuu vast seiskalta eli illalla Verttii ei sit enää oo kotona mut ehkä parempi niin ku et koulun jälkee joutuisin hyvästelee sen viimesen kerran ennen ku se viedää eläinlääkäril ja tavallaa vaa päästää irti. En pystyis siihe ja se ois kauheinta ikinä. 
Mul on nyt ihan kamala olo ja huomenna joku äikänkoeki joka tulee menee varmaan ihan perseelleen mut ei oikee jaksa nyt koulu kiinnostaa. Pakko vaa jaksaa ku en viitti koulus alkaa pillittää julkisesti.
Viimenen kuva Vertistä, otettu tänään<3 Se näytti suhteellisen pirteeltä tossa mut se oli melkein pelottavan näkönen välillä ku se oli niin uupunu.

1 kommentti: