sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Let your heart breathe in

Kyl huomaa et on siirrytty kesäaikaan, ku kello on koht kaheksan ja tuol paistaa viel aurinko. No, hyvä vaan et on enemmä semmost kesäfiilist mukana, vaik lunta viel hiuka onki.
Tänää oli siis luvassa toinen riparitapaaminen, joka oli kello yheksästä johonki puol yhteen. Aika pitkäveteinen päivä, ensin joku tunti tai kaks messussa ja sen jälkeen pelkästään jotain opetusta. Saatiin jotku vihot, mihin pitäis kirjottaa vissii jokasesta riparitapaamispäivästä ja sit viel siel leiripäivistä yks sivu:D Miten ihmeessä mä saan kirjotettuu yhen sivun, en todellakaan ala purkaa sinne mitää henkilökohtasii ajatuksii enkä muutenkaan tykkää pitää päiväkirjaa.
Ku toi tapaamine viimein loppu, päätettiin Sagan kans mennä hesel ja sit sen jälkeen bussil kotiin. Hesel aika vähä venähti ku kummatki mässäättii aika lail kaikenlaist ja sit saatiin idea, et miks ruvettais maksaa kiskurihintaa bussimatkast ku voitais kävellä. No, kävelymatkassaki meni sit aika lailla aikaa ku käytiin ukkikses ostaa jotai juotavaa ja sit vaa istuttii jossai penkil ja kuunneltiin jotai ruotsalaisräppii ja muutenki puhuttiin kaikkee maan ja taivaan välil. Haha, meil oli kyl iha rändömii tekemist koko ajan ja tuli naurettuu iha liikaa ton päivän aikan. Paitsi et voiks ikinä nauraa liikaa..?


 hesemättö



oltii turistei




Toi artikkeli löyty jostai yheksänvuotiaiden Systeri-tyylisest lehdestä:D

 Säädettii joku 20 minuuttii ton pullon avaamisen kans, ku tos oli semmone kruunukorkki ja Saga vakuutteli kaupas et kyl se hallitsee sen avaamisen. Totuus oli vähän toine, ku istutaa tienreunas ja sorkitaan Sagan avaimil sitä korkkii. Onneks se lähti lopult.




Äh meil ois äikänkoe keskiviikkona eli se ois sit varmaan nyt paluu koulukirjojen pariin ja pänttää lauseenjäsennyst.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti