tiistai 13. maaliskuuta 2012

Internet where are you

Kuten ehkä ootte huomannu, ei oo paljo postauksii vieläkää kuulunu. Meille tulee vasta torstaina ne asentajat säätää noide modeemien ym. kans. Toivottavasti pääsis sit jo koneel ku en kahteen viikkoon oo päässy. Tuntuu aika koomiselta nykyään kattella tv'stä ku dna mainostaa nopeaa nettiä, kun se ei toisilla toimi ollenkaan:D
Päivät kulunu aika tylsis merkeis. Näit kokeita tässä nyt on tulossa. Tänään oli vuorossa ruotsin ja ylihuomenna bilsan koe. Ens viikolla sit taas historia jos oikein muistan. Saatiin me myös takasin matikan kokeet ja en oikeesti uskonu silmiäni ku näin sen numeron. Sain tasan 10 ja väitän kyl et en oo koskaa saanu matikast noin hyvää numeroo. Mä en oo koskaa ollu mikää lapsinero matemaattisien aineiden suhteen mut nykyään tuntuu seki alue menevän paremmin ku oon oikeesti alkanu harjotella niit tehtävii ennen koetta.
Täs illemmal ollu vähä huonot fiilikset ku sain aika huonoi uutisii, en tosin nettiin tai mihinkään muuhun turhanpäiväseen liittyen. Muutenkaan koko asian suhteen ei oo viel mitää varmuutta et miten jatkos tulis toimii mut en puhu siit teille vielä ku kaikki sen jutun tiimoilt on viel aika auki.
No, pysykää kärsivällisinä kyl niit postauksii tulee heti ku internet taas pelittää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti