lauantai 31. maaliskuuta 2012

How does it sound if we spend the night out?

Sori ku ei oo pariin päivään tullu bloggailtuu, ei oo jotenki ollu jaksamist siihenkää. Kuten tiiätte, Vertti lopetettiin keskiviikkona ja haudattiin se sit meiän puutarhaan semmosen vaahteran alle. Siin haudan vieressä on kivi johon hankitaan sit pieni metallilaatta, mis on Vertin syntymä- ja kuolivuosi.
On nyt ollu aika yksinäinen ja vähä outo olo varsinki ku tulee koulusta kotiin, ni Wilma on ainoo joka juoksee portaita alas vastaan eteiseen. Veera nyt ei oo moneen vuoteen sitä tehny ku se on niin vanha. Ja yölläkää ei kukaa kissoist nuku vieressä, ni jotenki surullinen fiilis. Vaiks hankitaa jossai vaihees sit uus kissa, ni ei mikää lemmikki koskaan tuu korvaa Verttiä, koska onhan se nyt aika selvää et ei mikää kissa oo täysin samanlaine ku se.

 kauhee ikävä:(

Eiline ja tää päivä tuli vietettyy keskustas. Eilen oli tarkotus mennä koulun jälkee taas Muumimaailmaan mut sit ku sää oli huono ni päädyttiin vaa subille ja sen jälkeen sovittiin et mennään Pauliinalle. No Pauliina lähti subilt niiden iskän kyydis himaan ja me lähettiin sit pyöril mut jossai vaihees aateltiin et ei me jaksetakaa lähtee ajelee sinne Paukkelil joten arvottiin sit et mihin voitais mennä. Kello oli jotain seittemän ja kaikki paikat oli jo kiinni ni mentiin sit lopult meille ja vietettiin jotai tunti aikaa koneel, nauraen ja jottai tommost..:D

Tänää oli yhest kolmeen taas yks kuolettavan tylsä riparitapaamine, jonka jälkeen lähin kaupan kautta bussil kotiin. Aattelin et päivä tulee vietettyy Skinsii ja Kill Bill 2'st kattelles mut sit ilma kirkastu ja kuuden aikaan Pauliina onneks soitti ja pyysi mut keskustaan pyöräilee. No lähin siit sit heti ja kierrettii vaa ympäri keskustaa, juteltiin, käytiin Kuparivuorel kuvailee ja jossain vaihees iltaa mentiin Hesel ku meil molemmil oli niin kylmä. Puol yheksän mais päätettii lähtee kotiin ja olin aika hypotermian partaalla, ku Pauliinalla oli tyylii kolmet leggingsit farkkujen alla ja korvaläpät ym. vaatteet ja itellä vaan farkut, joku peruspitkähihane ja talvitakki siin päällä ja sit kaulahuivi joka ei paljo lämmittäny.

teetä:)

 Mulla aina vaihtuu Androidin sovellusaddiktion kohteet ja täl hetkel ykkössijaa hallitsee Draw Something. Haha tää on oikeesti niin hauska ja yksinkertasesti idea on se, et sä vuorotellen piirrät tuntemattomil ihmisil kolmest vaihtoehdost jonkun aiheen ja sit sen jälkeen arvaat mitä jonkun piirrustus esittää.

rannan sorsat oli niin söpöi ja tosi kesyjäki, tuli tosi lähelle ni sai kuvii:D

 <3

 sydän


 Huomenna aikasin kaheksaks taas työvuoroon, et saa jostain sitä rahaa siihen mun välillä tolkuttomalta tuntuvaan shoppailuun. Meen siis täst varmaa pikasen iltapalan ja uskonnon esitelmäväsäilyhetken jälkeen nukkuu eli adios!

2 kommenttia:

  1. Mulla on nyt varmaan menny jotain ohi, mut misä oot töissä? Eksä oo alaikänen? Tosi kauniita kuvia sulla tässä postauksessa :)

    VastaaPoista
  2. Juu olen alaikänen, mut olin kesätöissä Scandicin hotellissa ja sit oon nyt tässä saanu tehdä syksyn ja talvenki silloin tällöin viikonloppusin töitä. Ja kiitos:)

    VastaaPoista