tiistai 19. kesäkuuta 2012

Don't wake me up

Eilen oli taas yks hauska päivä keskustassa ripariporukan kanssa. Kierreltiin vähän joka paikassa, ensin hengattiin hetki nunniksessa, sen jälkeen ostettiin Nuvolest vähän italialaist jäätelöö ja mentiin hesel, koska osa halus ostaa sielt ruokaa:D No pari muutakin liitty sit meiän seuraan siellä ja siirryttiin läheiselle leikkikentälle:D Hah siin vaihees porukka vähän hajaantu, ku osa lähti pyöril jonneki ja mä kuuden muun kanssa jäin sinne leikkikentälle:D Oltiin vähä lapsellisia ja pyörittiin niissä härveleissä ihan ku pienenä:D
Sen jälkeen palattiin nunnikseen ku mä ja Pauliina oltais haluttu uimaan. Just passelisti sit ku istahdettiin siihen laiturille ni pilvet ilmaantu auringon eteen ja lämpötila tuntu laskeneen ainaki viis astetta:D Siinä vaiheessa ei paljon enää tehny mieli uimaan. Juteltiin ja riehuttiin siel rannalla kuitenki hetki, ja sen jälkeen päätettiin meiän reissu Subwaylle, jossa sielläki tuli vietettyy tunti jutellen ja syöden:)





















9 kommenttia:

  1. Vittu mitkä kuteet oikeesti ei jumalauta hommatkaa ees farkut ei tollasii vitu kokovartalo pukui ! <Ja toiset ne pitää hauskaa ryyppäämäl toiset vittu karusellis voi vittu ja vittu plöälälä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Vittu oot teini:D Oot aika säälittävä kun jaksat kommentoida toisten blogeja pelkästään negatiivisesti! Hahha mee ryyppää ja jätä toiset rauhaan. Luulenpa ettei sulle löydy keittoseuraa, oot joku megaurpå joka dataa yksin himassa ja esittää niin vitun kovista. HANKI ELÄMÄ!

      -Lode

      Poista
  2. Niin no mä uskon et sä oot niitä ihmisiä jotka tuomitsee muita pukeutumisen perusteella. Täytyy olla aika helvetin pinnallinen, jos muiden vaatetus merkkaa noin paljon. Sun pitäis ehkä keskittyä saamaan omat asias kuntoon, etenkin mielenterveydellisellä puolella ku kerran noin paljon pitää raivota asioista jotka ei sulle kuulu pätkääkään.
    Ja ryyppääminen onkin joo sitä mitä jokasen pitäis tässä iässä tehdä. Mä sentään osaan pitää hauskaa ilmankin, sä et vissiin omista oikeita ystäviä kun kerran ainoa oikea juttu teidän kesken on juominen. Onnea ja menestystä sulle elämään, ku makaat katuojassa sammuneena tai hortoilet pellenä humalassa. Tietäisitpä vaan kuinka paljon sulle silloin nauretaan:D

    VastaaPoista
  3. Vitu ruma rautasuu ! PAskat sä mun juomisista tiiät?! Ja vittu mä en kilahda nii nopeesti et vittu kaatuisi ojaa muka 2 jälkee? Vittu kyl mä osaan kotii sentää kävel mut juu... Ja en arvostele mut toi vaa o ruma asu.. Mul sentää o muija sul o vaa 8 vuotias pikkupoika + muut teijä "ripariporukka" ooks sivistyst saanu ja löytäny paalase?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun muija on varmaan jäätävä sotanorsu:D HAHAHAHAHA. SOtanorsusi käyttää vissiin vaan collareita ja huppareita, onhan ne tietty hyvät jos läskit pursuu kyljistä! OOt uskomaton bensalenkkari:D

      -Lode

      Poista
    2. Ei kahden kaljan juominen oo mitää ryyppäämistä? Voi vittu näitten teinien kanssa..

      Poista
  4. Mieluummin mä niitä rautoja nyt pidän ja saan sit myöhemmin suorat hampaat ääliö:D Ja osaat ehkä kävellä joo kotiin, mut puhuin myös siitä et näytät aika naurettavalta humalassa.
    Ja et arvostele vai? Haha etkö osaa lukea omia tekstejäs vai mikä mättää, kannattais ainakin toi sun äskenen viesti lukaista viel kerran läpi ja miettii uudestaan että tuliko arvosteltua muita vai ei.
    Sinähän varmaan oletkin niin täydellinen että on varaa haukkua muita. Katso peiliin. Sä et tunne mun kavereita, et topiasta luultavasti sitten yhtään etkä muitakaan, jos sulla on jotain mua vastaan miks vedät mun kaverit tähän mukaan? Kaikkein säälittävintä on, et kommentoit tänne anonyyminä. Jos sulla ei oo pokkaa tulla edes kommentoimaan omalla nimelläs, ni tuskin oot ikinä edes juonutkaan. Anteeks vaan, paha uskoo anonyymin juttuja, koskaan ei tiiä mitä ne kehittelee omassa päässään.

    VastaaPoista
  5. Siis herran jestas mitä toi anonyymi oikee sustaan päästää! Eikö sillä oo omaa elämää ku täytyy tänne tulla tuntemattomii haukkuu! Mut Karkki vastasit kyl älyttömän hyvin, mut muista et sun ei tartte julkaista tommosien sekopäisten anonyymien kommentteja! Be strong! :)
    -jenna

    VastaaPoista
  6. Hohoo anonyymi haistakoon pitkät! yrittää saada tekstistä niiiiin kovaa sanomal kokoaja 'vittu' :D repes tääl ku luki sen kommentteja......voi luoja oikeest! xD Karkki oot paras vastaamaaa aina tollasil kusipäil!<3<3

    Pauliina

    VastaaPoista