maanantai 11. kesäkuuta 2012

Spectrum

Jotkut ehkä huomaskin etten viikkoon oo postaillu ja varmaa päättelikin et olin siellä riparilla Utössä:D Kerron siit myöhemmin lisää ja laitan kuvamateriaalin varmaa kahdessa eri postauksessa. Ihan kivaa oli vaik kaikkee vähän harmillistaki tapahtu pitkin leirii + viimesenä päivänä mun kännykkä meni paskaks ku tiputin sen lattial ja näyttö oli täynnä semmosii säröi. Se ei ees reagoinu enää kosketukseen eli oli käytännös täyttä romua. Vietiin se korjaukseen ja lupasin maksaa 100 prosenttisesti itse sen huollon, mut kuulemma ei ollu järkee enää korjata koska ei ollu mitään takeita et se auttais ja joutuisin silti maksaa 250 euroo siitä.

Äiti hankki mulle uuden puhelimen, joka on nyt Nokia Lumia 610 ja tarjouduin maksamaan sen sille jossain vaiheessa takasin. Eniten ärsyttää et tossa ei oo Androidii vaan joku Marketplace joka ei ees toimi + musiikin lataamine ja kaikki muuki tossa puhelimessa on paljon monimutkasempaa. Esim. jos haluut jonkun oman kappaleen soittoääneks, sun täytyy ensin leikata se koneella 40 sekunnin muotoon, ladata se puhelimeen ja vast ton episodin jälkeen asettaa se soittoääneks. En tiiä mitä Nokia nykyään ajattelee ku luo puhelimiaan mut reilusti takapakkia ollaan menossa ainaki ku vertaa muihin puhelimiin:D No en valita, pääasia et on joku puhelin ja onhan toi itse asiassa aika hieno. In memoir of HTC Wildfire<3



 Pitsitoppi, Monki
Farkkushortsit, Gina Tricot
Aurinkolasit, H&M

 Korut on kaikki jotain arkistojen aarteita, osa itse tehtyjä ja osa sekalaisista kaupoista ostettuja.











Vois mennä nauttii vähä tost iltapäiväaurinkost ja yrittää saada vähän rusketusta pintaan eli adios. Jotai kappaleita viel tähä loppuun..





1 kommentti:

  1. Toi HTC maksaa vaan 200 euroo eli saman verran ku toi lumia ni kui et ostanu semmost uutta??

    VastaaPoista