maanantai 25. kesäkuuta 2012

Riparikuvia 2

Tiiän, et part 2 vähän viivästy, ja siitä leiristä on jo joku kaks viikkoo mut halusin silti jakaa näitä kuvia viel teidän kanssa. Postauksen tästä osasta näkee vähän Utön luontoaki, joka oli tosi kaunista siellä. Kaikki talotkin oli semmosii puisia ja vähän vanhanaikasia. En oo ikinä muualla saaristoissa nähny yhtä upeeta ympäristöö:)
Päivät itsessään leirillä koostu aika lailla opiskelusta. Heti aamupalan jälkeen oli kolme tai neljä oppituntia luokassa, tuntien välissä ehkä 10 min tauko, jonka aikana ehti hädin tuskin kävellä omalle mökille ja takasin. Vapaa-aikaa oli aika vähän, ja leiripäivät oli sen takia vähän raskaita.
Ruoka oli kuitenkin tosi hyvää, koska se valmistettiin Utön hotellin keittiössä, päivällisen ja lounaan kanssa oli aina jälkkäriäkin.







Kuvia meidän mökistä, joka oli siis rivitaloasunto kahdella makuuhuoneella, mä ja Essi nukuttiin molemmat sit taas olohuoneessa.

Meillä oli mökissä telkkariki, ja puolet leiriläisistä oli yks ilta kokoontunu meiän mökkiin kattomaan Salkkareita, kun isoset marssii sisään hakemaan sen televisiokaapelin:D Sääli sinänsä, olis nekin sinne mökkiin mahtunu sitä telkkaria kattomaan ja en ees oikein tajunnu mikä järki oli riistää meiltä se johto. 

2 kommenttia:

  1. Haha looool mä näytän joltai huumeen alaiselta! :D

    VastaaPoista
  2. Tosi fresh toi kuva musta!:D

    P.s. Mä ja Mirka tehtii blogi!
    http://mirkaerikajaessiilona.blogspot.fi/

    VastaaPoista