keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Ocean in our arms

Voi että, kun rakastan tätä mun uutta mekkoa. Kävin todistustenjakoo edeltävänä päivänä ostamassa rippikengät ja siinä sivussa pari muutakin vaatetta. En tiiä muistatteko, mut lupasin esitellä ne myöhemmin. No se vähän jäi, mut koska ostossaldo ei ollu niin jättimäinen ni aattelin et ei mun tarvi sitä näin jälkikäteen tehdä. Nevermind, tää mekko oli yks niistä vaatteista, jotka tarttu mukaan Gina Tricotista.
Tänään oli tiedossa kampaaja, joten menin kahdekstoista Turkuun. Tällä kertaa tehtiin vaan leikkaus, ku aattelin et värjäys ei oo järkevää. Kesäaurinko kuitenki vaalentaa mun hiuksii ihan riittävästi.
Kampaajan jälkeen vietin aikaa semmoset kolme tuntii kaupungilla kaupoissa kierrellen. Päädyin ostamaan kahdet kengät Dinskosta ja vähän muutakin. Tän jälkeen päätin suosiolla skipata pari kauppaa mukaanlukien Zaran, etten joudu liiaks kalliiden houkutusten valtaan. One Wayssa kuitenkin käväisin ja se oli virhe koska siellä oli ilmeisesti joku ale ja suunnilleen kaikki tuotteet oli alennushinnoilla. Näin siellä niin ihania vaatteita Dieseliltä, Hilfigeriltä, Makialta ja Svealta et heikottaa. En kuitenkaa ostanu mitään, jes!












 Ginger mojito:)


Huomenna suunta sit kohti konfirmaatioharjotuksii ja sen jälkee mahollisesti viettää aikaa koko ripariporukal nunnikseen. Kattoo ny viittiiks sinne ilmestyy:D
Vois mennä nukkuu et jaksan herätä huome kymmenen aikaa. Pitäis teille varmaan ne ostoksetki kuvata, ku en niitä kuitenkaan illalla ehdi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti