maanantai 9. heinäkuuta 2012

My new baby

Nyt se on täällä (tai no on ollu jo melkein pari viikkoa:D); mun uus ihana Canon EOS 600D. Voi että, toi kamera on kyllä ihana. HD-videolaatu kruunaa kaiken ja itse asiassa kuvasin tänään (viimeinkin) kysymyspostauksen vastausvideon Pauliinan kanssa, mut kotona huomasin et se tarkennus oli menny ihan päin mäntyä. Täytynee tehdä se siis kotona uudestaan. Ei onneks haittaa niin paljon, koko aiempi video meni muutenkin mun osalta ihan pieleen joten ihan hyvä tehdä se kokonaan uudestaan:D
Huomasitte ehkä parin viikon postaustauon, johtuen Soneran nettiongelmista. Nyt netti toimii, ja osaa taas sitäkin arvostaa vähän enemmän. Oli hirveetä, kun ei saanu bloggailla ja tuntu et uudella kameralla otetut kuvat menee ihan hukkaan kun ei niitä päässy postaukseen lisäämään:D
Ai niin ja tossa on myös kääntyvä näyttö, joten jos kuvaan vaikka videoo ni mulla on mahollisuus nähä itteni koko ajan siitä ruudulta:)


Tähän pariin viikkoon sisälty rantareissu, käynti Jukuparkissa, paljon työntekoa (viimeinen viikko tiskarina menossa, sen jälkeen palaan Scandicille) ja hiukan shoppailuakin:) Voisin pistää pienimuotosen shoppailusaldon vaik täs lähipäivinä.
Pari kertaa on leffassakin tullu käytyä. Pari viikkoo sitten sunnuntaina mentiin kaveriporukan kanssa kattomaan LOL ja edellispäivänä Essin kans Friends with kids. Kummatkin ihan jees perusleffoja, LOLin vois joskus vaik kattoo uudestaanki:)
Nyt nukkumaan ku huomenna töihin. Enää neljä päivää raatamista tiedossa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti