tiistai 10. heinäkuuta 2012

Pastels

Tervee. Tuntuu tosi ihanalta postata kunnolla pitkästä aikaa:) Ja varsinkin liittää lisää järkkärillä otettuja kuvia oheen.
Tosiaan työpäivä oli tänäänkin, enää 3 niitäkin jäljellä. Sisulla täytyy ne viedä loppuun, ja sen jälkeen pari vapaapäivää ennen ku taas työvuoro mut tällä kertaa Scandicilla:D Saan tosin itse päättää et millon haluan vuoroja Scandicilla, eli mulla ei oo siellä mitään yhtämittasta työjaksoa, niinko toi kolmen viikon putki meiän iskän raflassa.
Harmi ku säät on tommoset, ei oo kyllä ihan mikään elämäni paras kesä. Ois ollu kiva jos ois päässy rannalle ym. mut tuollahan on ihan jäätävän kylmä! Katotaan jos silti pääsisin Ainon kanssa viel Jukuparkiin. Ehdin viimeks olla siellä tosi vähän aikaa, ku mun kaverit halus jo lähtee. Haluun sinne uudestaan:)
Kisu pääsi mukaan kuvaan;)

 Pitsitoppi, Monki
Shortsit, Gina Tricot

 Bleiseri, H&M
Laukku, Gina Tricot

Kengät, Dinsko

Medaljonki, H&M

Sormukset, H&M ja Gina Tricot


, Bloggeriin lisättyjen kuvien laatu on täyttä schaissea. Alan tosissani lisätä kuvat Photobucketin kautta, jos tämmönen peli jatkuu.

Iltapäivällä töiden jälkeen leivoin juustosarvia (jotka maistu pahoilta, koska mun oli pakko käyttää karkeeta vehnäjauhoa), katoin Pretty Little Liarsia boksilta ja nyt vois ladata hiukan musiikkii puhelimeen, sen jälkeen suihkuun ja sit unten maille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti