lauantai 14. heinäkuuta 2012

Summer shopping

Jippikayjei, työputki on ohi ja nyt saa viimeinkin taas viettää aikaa kavereiden kanssa:) Suoraan sanottuna tää kesä ei oo ollu mitään elämän parhaita, koska säiden puolesta ei oo oikein rannalle päässy ja muutaki juttuu tässä ollu. Järkkärin tosin sain ja riparikin tuli käytyä, ne on ehdotonta plussaa.
Tilille rapsahti vähän palkkaa työpäivistä, ja sen kunniaks kävinki sit Turussa kiertelemässä. Harmi vaan, et menin sinne vähän liian myöhään ja kaupat meni kiinni jo kolmen tunnin päästä (joka on mun mielestä vähän:D). Oisin halunnu käydä viel Wiklundilla kattelee merkkimeikkejä alesta, mut enpä ehtiny joten tyydyin suosiolla ostamaan vaan yhden paidan. Esittelen kuitenki samalla kaikkii ostoksia parin viikonki takaa, ku meillä oli se netti poikki enkä aiemmin niitä päässyt kuvaamaan.

Sori, valo on huono, ku kuvasin illalla ja tarkennus välillä jossain ihan muualla ku kuvassa:D Ois pitäny käsisäätää se eikä luottaa automaattiin itselaukasimen kanssa mut olin laiska. Toisaalta, myös Blogger muokkaa mun kuvien laatua aika reilusti, mut en vaan aina jaksa ladata kaikkia fotoja erikseen Photobucketin kautta (ne muuttuu senkin kautta vähän rakeisiksi) ku se on vähän hidasta.
 Pitsikauluksinen paita, 19,95 e, Zara

 Dvd't, 9,90 e/kpl, Anttila


Villatakki, 19,95, Gina Tricot

 Huivi, 8,90 e, Only


 Freeman Body Salt Scrub Guava, n. 5 e, Stockmann

Dove Summer Glow, 4,90 e, Stockmann

 Huivi, 9,90 e, H&M
Clutch, 19,95 e, H&M

 Aurinkolasit, 11,90 e, Glitter
Näytän toosi oudolta täs kuvassa, lasit on oikeesti vähän hienommat mut vissiin en oikeen tunne mun parhaita kuvakulmia:D

Korvikset, 7,90 e, Gina Tricot


2 kommenttia: