lauantai 23. heinäkuuta 2011

1am in the morning

On varmaan tosi hyvä idea rustata tätä postausta yhden aikaan yöllä, mut minkäs teet kun tämmösenki päähänpiston sain. Olin tänäänkin töissä, jonka jälkeen kiertelin vielä kaupungilla kattelemas viimesii alelöytöjä. Yllätyin vähä et jotain tarttu myös mukaan. Pistän muutamista ostoksista kuvaa oheen.
Odotan vaan et palkka ilmaantuu tilille, vaikka mulle pitäis toi pankkikorttikin hankkia suhteellisen pian et voin käyttää rahaa siitä tililtä. Meillähän noi asiat hoituu aina niin nopeesti, ni saa nähdä kauan joudun tota korttiaki oottaa, vaikka äiti lupaski et hankitaa se maanantaina. Luotan siihen et saan sen sit mahollisimman pian.

Step socks 2 pack, 1,90 e, Gina Tricot
Poimin ton sukkapaketin ginan alennuskorista ja siihen sisälty siis yks pari sekä sinisenä että valkosena. Tulee varmaan käyttöön ainaki syksymmällä ballerinojen kanssa. 

 Kännykkäkoru, 2,50 e, Spiritstore
En ajatellu käyttää tota kännykoruna, koska toi on oikeesti aika massiivisen kokonen. Aattelin pikemminki kiinnittää sen syksyllä olkalaukun vetoketjuun tms. et tunnistan koulussa sit omani helpommin.

Toppi, 4,90 e, Gina Tricot
Kerroin aiemmin et ostin tollasen samanlaisen mut valkosena ja halusin ostaa vielä toisenkin, koska tykästyin niin hirveesti noihin toppeihin. No kun tänään käväsin ginassa, ni huomasin et noi kaikki topit oli alennuksessa. Jäljellä oli enää muutamia värejä ja kokoja ja oli tuuria et löysin yhden omaa kokoani ja vieläpä värin jonka olin ihan alun perinkin harkinnut ostavani normihintasena.

2 kommenttia: