sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kyl kaikil ne aivot on mut on taitolaji osata käyttää niit

Okei, tulipa taas keksittyä järkevää toimintaa tänään mut siihen palaan pian myöhemmin. Joka tapauksessaaa.. päivä alko aika normeis merkeis. Nukuin pitkään, itse asias yhteen ja herättyäni soitin Annikal koska se oli luvannu tulla mun kans rantsulle. En oo oikeesti uinu kahteen viikkoon ja olin jo suurin piirtein valmis menettämään järkeni koska kesäl en kestä mitää pitkii rantataukoi<3 No, käytiin Taimos kerran uimassa mut se vesi oli aika kylmää joten ei sitten toista kertaa uskallettu. Heiluttiin siel rannalla viel puoltoist tuntia ja yritettiin saada Ainoo kännykällä kiinni mut yllättävää taaskin et se ei vastannu:D Sen ois pitäny ilmaantuu sinne rantsulle meiän seuraks ja jossai vaiheessa se sit tekstaski ettei aikonu tulla joten mentiin Annikan kanssa niille. Ja tästä päästäänki sit siihen järkevään ajatukseen mikä me keksittiin. Me päätettiin Annikan kans vähän tuunata Ainon vaatehuonetta. Ensin me bongattiin joku demilehden potterijuliste ja kiinnitettiin se sinne. Sen jälkeen keksittiin et hei, miks jättää hommaa puolitiehen, joten kerättiin kaikki ainon julisteet yhteen ja päällystettiin sen vaatehuoneen seinät ja KATTO ihan kokonaan niillä julisteilla. Jossain vaiheessa Potter piti siirtää Hurtsin ja Tom Feltonin kaveriks sinne kattoon. Seinille saatiin aika hieno kokoelma ja nyt se tylsä valkonen vaatehuone on ku uus, ku se tapetoitiin mm. Miley Cyrusilla, Motley Cruella ja Twilightilla :) Aino uhkas poistaa niistä suurimman osan mut toivon et se ei tee niin koska siit vaatehuoneest tuli kyl niin hieno ja me nähtiin vaivaaki! Kuvaa en valitettavasti saanu koska kamera ei ollu mukana mut jos aino heivaa ne julisteet ni toteutan projektin uudestaan ja tällä kertaa räpsin kuvaakin >:)
Oheen viel päivän asukokonaisuus:
 Löysä toppi, Gina Tricot
Valkonen toppi alla, H&M
Farkkushortsit, Gina Tricot
Laukku, H&M
Varvastossut Race Marine, Stadium

Kaulakoru, H&M

4 kommenttia:

  1. Oot kyllä aika ilkeä ihminen kun haukut toisen vaatehuonetta tylsäksi ja sitten menet väkisin päällystämään sen julisteilla. Sun otsikko sopii hyvin tähän asiaan.

    VastaaPoista
  2. Tost asiast voidaa olla monta mieltä mut luullakseni sä et satu tuntemaan mua tai mun kavereita joten miks arvostelet kun et tiedä asioista. Luin myös ton mun blogitekstin läpi ja huomasin et en tietääkseni puhunu väkisin päällystämisestä. Kaikkee ei kannata jättää omien päätelmien varaan. Ja munki mielestä otsikko oli aika osuva, koska me saatiin hyvä idea ja toteutettiin se.

    VastaaPoista
  3. Mä siis rakastan sun blogiis siis se on vaan niin ihana! <3 ja vaikutat just tollaselt ihqulta! haluisin olla sun kaveris mut ei taida onnistuu ku asun Lahdessa;)) en tajua tota anonyymin kommenttia! argh!! sun blogis on paras!<33

    VastaaPoista
  4. Kiva et tykkäät lukee ja no oisha se vähä hankalaa ku asutaa aika pitkän matkan päässä:D No mut kiitos :)

    VastaaPoista