sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Uudet bikinit

Sori kirjotustauosta, mut nyt kuitenki pistän kuvaa perjantain pienistä ostoksista. Mullahan oli taas työpäivä, mut ku pääsin irti, suuntasin kauppoihin. Mun oli alunperin tarkotus ostaa yhdet korkevyötäröiset shortsit Vero Modasta, toisen samanlaisen topin Ginasta ku aikasemminki, mut oranssinkeltasena + yhden keltasen t-paidan, ginasta senkin. No shortseista ei löytyny oikeeta kokoa, ja en ollu sittenkää varma minkä värisenä halusin sen topin, joten en ostanu kumpaakaan. T-paitakin jäi vielä kauppaan, ku ajattelin et se ei ollu mikään sen hetken välttämättömyys ja saisin sen myöhemminki, ku ei ollu alessa. Sen sijaan nää tarttu mukaan:
 Korvikset, 3,40 e ALESSA, Gina Tricot

 Vasemmalta oikealle; Lumene Natural Code Nail Styler -minikynsilakka, sävy Groove, 4,20 e
Mavala Mini Color, -kynsilakka, sävy White, 4,50 e

 Tuubitoppi, 19 e ALESSA, Spiritstore

+ sain vihdoinki uudet bikinit. Oon käyttäny nyt noita vanhoja ehkä hieman yli vuoden? En sit tiiä miks en oo aiemmin jo ostanu uusia tänä kesänä, mut nyt sain noi ja viel alennuksellaki :D Lisäks olin kattonu tota yläosaa ja samankuvioista alaosaa joskus keväällä, mut onneks en ostanu koska sain ton yläosan nyt halvemmalla. Alaosaa ei kaupassa löytyny mun kokoa, mut löysin toisenlaisen joka sopi samalla siihen yläosaankin tosi hyvin ja oli myös alennuksessa joten täähän meni hyvin :D
Yläosa, 7 e ALESSA, H&M
Alaosa, 5 e ALESSA, H&M

Haluisin ostaa vielä kolmannetkin bikinit, mut tilaisin ne netistä, koska kaupasta löytyy vaan kysesten biksujen alaosa. En sitte tiiä mikä järki siinä oikeen on, mutta ne on suhteellisen halvatkin joten tilaan todennäkösesti H&M verkkokaupasta. 

5 kommenttia:

  1. Miks kaikki ostaa uudet bikinit, ku "on ollut vanhat jo yli vuoden" voi kauheeta! ja mitä teet niin monilla bikineillä??

    VastaaPoista
  2. Hah, enpäs tiedä. Kai se sit on joku juttu, et joka vuos haluu uudennäköset bikinit. Mäki oli jo kyllästyny noihin vanhoihin, joten halusin siks uudet. Ja mitä bikineillä nyt yleensä tehdään, pidetään ehkä rannalla päällä tms. :D Ja jos omistaa monet bikinit, on sit varaa valita mitkä haluu minäkin päivänä pukea. Kyllähän monet omistaa useita laukkuja ja kenkiäkin joten miksei vois omistaa useita bikineitä?

    VastaaPoista
  3. kenellä on rahaa ostaa jokaiselle päivälle erilaiset kengät tai bikinit? KÄYTTÄKÄÄ JÄRKEÄ IHMISET

    VastaaPoista
  4. Ei mulla ainakaan, mut puhuinkin kolmista bikineistä, joka ei oo suuri määrä + kaikki kolme noista bikineistä maksoi/tulee maksamaan alle 10 e per osa, joten kalliiksikaan ei mee.

    VastaaPoista
  5. ehkä sun budjetilla.

    VastaaPoista