perjantai 29. heinäkuuta 2011

Rusettihameita & shoppailua

Kolmen päivän työputken jälkeen koitti viimeinkin vapaapäiviä, ihanaaa<3 Oisin kierrelly vähä enemmänki Turussa töiden jälkeen, mut en sitte ehtiny, kun iskä oli samaan aikaan paikan päällä ja jollen halunnu tulla bussilla ni mulla oli tasan 20 min aikaa käydä kaupoilla:D Suunnittelin siis käyväni lähinnä pikasesti Wiklundilla, sen jälkeen Spiritstoressa ja sitte vielä ginassa. Oon suunnitellu ostavani ginasta aika mukavan määrän vaatteita. Pistän niistä kuvaa loppuun.
Kotona en kaua ehtiny levätä ku lähdin pururadalle kavereiden kanssa pientä lenkkii juoksemaan. Normaalisti juoksen vähintään 4,4 kilsaa, mut nyt juoksin ainoastaan 2 kilsaa, kun noi muut halus juosta kilsan enkä sit halunnu odotuttaa niitä. Lenkin jälkeen vietettiin viel aikaa Essillä muutama tunti ja tulin sit kaheksan aikaan kotii.

 Rusettihame, 19,90 e, Spiritstore
Tätä menin tänään sinne spiritiin siis hakemaan ja olin palloillu tän ostamisen kanssa siis todella kauan:D Olin yrittäny odottaa, et jos toi hinta vielä laskis ja yleensä mulla ei töiden jälkeen Turussa ees ollu tohon sil hetkellä rahaa, mut nyt oli ja ostin siis ton:) Toi on kiva ihan perustopinki kanssa ja vaikka joihinki kivoihin koruihin yhdistettynä :)

 Maybelline Cils Demasq -silmämeikin puhdistusvesi, 5,20 e
Ton nyt ostin, kun olin bongannu sen eilen wikkeltä ja en omista silmämeikinpuhdistusainetta tällä hetkellä. Oon aiemmin käyttäny sitä vaativaan meikkiin ainoastaan apteekin Aqualan L -rasvaa, joka soveltuu siihen tehtävään kyl hyvin, mut toi oli alennuksessakin ni katotaan onko noista nyt sit mihinkään. Kaikenlisäks se mun uusin ripsiväri (Givenchy Phenomen' Eyes) sattuu olemaan aika vedenkestävää sorttia, joten ihan vedellä ei lähde irti.

Shortsit, 4,90 e, Gina Tricot
Nää ostin siis tosiaan eilen ja pahottelen kuvan huonolaatusuutta ja kellertävää valoa mut saatte varmaan yleiskäsityksen.

Sitte vielä niitä vaatteita, mitä en tänään saanu hankittua :)
Itse asias noi kaikki on ginasta, ja ennen taisin ajatella H&M'ää parempana, mut gina alkaa kyl viedä voiton
 Yksiolkaiminen toppi, 19,95 e, Gina Tricot
Jokseenkin rakastuin tähän toppiin ja varsinki tohon kultakoristeiseen olkaimeen. Tää lähtee kyllä ehdottomasti mukaan joku kerta kaupasta ja käy sekä syksymmällä koulussa, että loppukesästäkin koska en vaan pysty viel päästää irti kesästä ja kesävaatteista ;))

Neuletakki, 19,95 e, Gina Tricot
Tämmöne aika perusvillatakki, mut noi kultaset napit on kivaset ja tän voi sit yhdistää kivasti eri koruihinki

 Farkut, 34,95 e, Gina Tricot
Hmm.. noi näyttää tossa kuvassa aika ruskeilta mut niissä on kyl mun mielestä viel enemmä oliivinvihertävää sävyy. Joka tapauksessa, noi kävis yhteen vaikka ton ylemmän villatakin kanssa tai muutenkin valkosen.

Takki, 29,95 e, Gina Tricot
Toi nyt on tommone vähä verryttelytakin tapanen ja kävis yksiin vaikka useimpien t-paitojen kanssa koska mussa on vähän t-paita-addiktin vikaa, ja niitä tulee aina ostettuu lisää. 

 Jumpsuit, 39,95 e, Gina Tricot
Bongasin tän itse asiassa vasta äsken tuol nettikaupassa haahuillessani, ja toi hintahan ei oo mikään halvin mahdollinen joten saa nähdä jääkö hankkimatta.

 T-paita, 9,95 e, Gina Tricot
En oikeestaan osta t-paitoja mistään muualta kuin ginasta, ja kuten aiemmin mainitsinki, taidan olla vähä addiktoitunuki niihi joten oon löytäny taas kaks lisää.

Huomasin vasta äsken, mitä toi kuva edes esittää, hyväminä:) Noh, kaupassa kattelin vaan noita värejä ja aattelin et onpas jännää kuviota :DD

Anteeks pitkästä postauksesta, mut toivottavasti jaksoitte lukee ja kommentoikaa vapaasti noit ostoksia (myös tulevia) jne. ;)


4 kommenttia:

  1. toi spiritstoren hame on ihana! ja tykkään oikeestaan kaikist noist ginan jutuista, varsinki toi haalari pisti silmään siel nettikaupas.(:

    VastaaPoista
  2. Kitoos :)Ja juu, kiva et joku muuki tykkää noista :DD

    VastaaPoista
  3. Hehee toi yksolkaiminen toppi on tosi kiva, oon itekki katellu sitä :)

    VastaaPoista
  4. tosi kiva blogi sulla !! :)

    http://vinkvonk.blogspot.com/ lukiaa?(:

    VastaaPoista