torstai 7. heinäkuuta 2011

Some kind of fine

Työvuoro oli edessä tänäänkin. Hyppäsin aamulla seitsemän bussiin ja saavuin puol kaheksaksi töihin. Tosiaan, mähän oon hotellin ravintolassa pienessä kesätyössä, joten tällä kertaa vuorossa oli lähinnä ruoan roudaamista aamiaisbuffetiin ja astioiden korjaamista pöydistä. Kuulostaa helpolta, mut ei se sitä ollu tälläkään kertaa. Porukkaa tuli koko ajan lisää ja lisää aamiaiselle ja aina oli joku ruoka loppu, jota piti sitten juosta hakemaan keittiöstä. Loppupuolella korjasin niitä astioita pois pöydistä ja sekin vei oman aikansa. Huomenna väkeä on kuulemma tulossa aamiaiselle vielä enemmän kuin tänään, mut enköhän pärjää jos en joudu hoitamaan sitä viheliäistä tiskikonetta, niinku ensimmäisenä päivänä.
Kahden maissa pääsin irti töistä ja pyörin kaupungilla muutaman tunnin, kun ootin et äidin työvuoro loppuis ja päästäis samalla kyydillä kotiin. Tein yhden mielestäni aika ihanan löydönkin ginasta;
Toppi, 14,95 e, Gina Tricot

Hahaa, tällä kertaa en löytäny mitään alennuksella, mut toi on tosi kivannäkönen. Tosta kuvasta ei oikein saa hyvää yleiskuvaa, mut materiaali on siis aika ohutta ja läpikuultavaa joten ton alla tulis pitää toista toppia. Lisäks toi on ihanan ilmava ja löysä ja tää näytti kivalta keltasenakin joten miksen hankkis toista?

Huomenna on taas menossa aikasin aamulla töihin. Noh, tästähän saa palkkaa joten kestän kyllä sen ansiosta ihan hyvin nää työvuorot ja huonompikin duuni vois olla. Eipähän ainakaan tuu tylsää tai tekemisenpuutetta :D Huomenna palloilen taas sitte kaupungilla aikani ja taidan ottaa kaikki rahat mukaan, et voisin ostaa vähän lisää vaatteita. Mulla on jo mielessä muutama riepu, minkä aion hankkia ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti