keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Baby I got a plan, run away as fast as you can

heimoi. Edellispäivän ja eilisen postaukset tulee nyt myöhässä, joten anteeks megapostaus ;DD

Maanantai. Käytiin äidin kans Myllyssä. Mun oli tarkotus ostaa jotkut alenilkkurit lopputalveks, koska vanhoista meni pohjat huonoon kuntoon. Ens talvena tulee kuitenki ostettuu uudet saapikkaat, joten ei mitään kalliita kannattanu hankkia. Lisäks piti ostaa jotkut paksut legginsit lopputalveks/alkukevääks + meikkivoide ja aurinkopuuteri.
Löydettiin Click Shoesista ne nilkkurit mulle. Valikoimaa oli vähän liikaakin, kun oli hyllyt täynnä alennuskenkii, mut sain sit päätöksen tehtyy. Kenkäostosten jälkeen käväsin H&M:ssä kattoos niitä legginssejä, mut koko kaupasta löyty ainoastaan yhdenlaiset legginsit ja nekin oli ohuet, joten ostin sitte Lindexistä. Aika yllättävää, ettei H&M:stä löytyny, mut bongasin ainaki kivoja sukkiksii. Normaalisti en sukkahousuja oo moneen vuoteen käyttäny, mut nyt näin yhdet vaaleet kukkakuvioiset, ja voisin vaikka myöhemmin ostaakin ne, jos hinta sallii. Toinen juttu sitte on, et tuleeko käytettyä. Aattelin yhdistää ne vaik farkkushortseihin näin keväällä. Tämäkin idea tietenki jakaa mielipiteitä, mut saan käyttää sellasia vaatteita kuin itse haluan. 
Kävin myös Inglotissa. Olin iha fiiliksis niist kynsilakkavalikoimist. Värejä oli laidasta laitaan ja hintoja erilaisia (n. 8-13 e). Tuli käytyy myös Sokoksella ostamassa se aurinkopuuteri ja meikkivoide. Kotona lueskelin kokonaisvaltasesti kokeisiin ja tein läksyjä siinä sivussa.

Ostokset
Nilkkurit, n. 30 e, Click Shoes

Villalegginsit, 12,95 e, Lindex

 Vasemmalta oikealle; Kynsilakka, sävy 348, 8 e, Inglot
Kynsilakka, sävy 833, 8 e, Inglot

Luomivärisivellin, 14 e, Inglot

L'Oreal True Match -meikkivoide, 15,90 e

 Rimmel Natural Bronzer -aurinkopuuteri, 6,70 e

Tiistai. Normi koulupäevä. Koulun jälkeen tein fyken läksyt, katoin boksilta hiukan Twilightiä ja lähdin street danceen. Kerrattiin viime tunnilla opeteltua sarjaa, ja osasin sen hiuka pareminkin kuin viime kerralla. Tanssin jälkeen tulin kotiin, söin ja aloin lukee kokeisiin. En menny partiokokoukseenkaan, koska oli hirveesti luettavaa ja läksyjä tekemättä. Illemmalla yritin postailla, mutta en sitte ehtiny 8//

Asuphoto
  Kauluspaita, Gina Tricot
Toppi, H&M
Housut, Gina Tricot
Kaulakoru, H&M
Rannekoru, Nomination

Sain jälleen hiukan katseita osakseni noiden housujen takia, mutta ainakaan enää se ei liiemmin häirinny. Sinänsä hiukan typerää, koska oon noita pitäny kerran ennenkin koulussa, joten olisko aika hankkia jo uusi huomionaihe =)) Huomattava osa lukijoista ehkä vihaa kyseisiä housuja, mutta ite tykkäsin ja halusin noi heti, kun näin ne Ginan mainoksessa. Oli sen verran erilaiset ainakin mun aiempaan vaatevarastoon verrattuna, ja vois olla sopivan kevyet kesäsäälläkin. Kyllä noita kuulemma haukuttiinkin, mutta asia ei oikeastaan ainakaan enää kiinnosta mua, eikä pitäisi mun oma pukeutumine muidenkaan mielenrauhaa suuremmin järkyttää. Mulla kun on muutakin elämää, kuin muiden vaatteiden arvosteleminen ja jos haluan pukea kouluun porovillapaidan päälleni ja laittaa sukkahousut päähäni, niin ainoo estävä seikka on pelko muiden reaktioista. Ärsyttää vaan tollanen arvostelu, vaikka itekkin tulee sitä välillä toteutettua. Se ei ole mun ongelma, jos ei muita mun oma pukeutuminen miellytä. Välillä voi olla ihan hiljaakin, ja jättää ajatukset sanomatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti