perjantai 25. maaliskuuta 2011

KYNSILAKKAPOSTING =))

No vihdoinkin sain tän aikaseks :D Postauksessa näkyy siis kaikki omistamani kynsilakat, joita on 38 omien muistikuvieni mukaan. No, joka tapauksessa yli 30. Mulla on tällä hetkellä jonkinlainen "lakaton maaliskuu", eli en osta kynsilakkoja tässä kuussa. Ei sillä, että olisi ollut paljon mahdollisuuksia päästä shoppailemaankaan.
Lakat kuvattu ulkona lumihangessa. Aattelin et tois kuviin hiukan jotain erilaisuutta ja muutenkin tykkään kuvata ulkona ja hyödyntää auringonvaloa =)

O.P.I. -Lakat
 O.P.I. Nail Lacquer, sävy Let me entertain you

 O.P.I. Nail Lacquer, sävy Rising star

O.P.I. Nail Lacquer, sävy OPI Ink

Tykkään siis OPEista ihan älyttömästi, vaikka 16 euron hinta kirpaseekin. Kai niissä lakoissa sitten on jonkilaista "luksusta" ja hienoja sävyjäkin oon ihan Suomestakin bongaillu. Harmittaa tosin, että kaikkia sävyjä ei Suomesta varmaankaan edes saa ja hintaero on suuri jenkkeihin verrattuna, jossa sama lakkapullo on n. 10 euroa halvempi. Yritänkin suhteellisen maltillisesti noita OPEja ostaa, ettei tule rahaa tuhlattua turhiin sävyihin =)


Lumenet
Lumene Natural Code Nail Styler, sävy 16 Go glittery

Lumene Natural Code Nail Styler, sävy 2 Have fun

Lumene Natural Code Nail Styler, sävy 9 Live it up

Lumene Natural Code Nail Styler, sävy 33 Troublemaker

Kolme ensimmäistä noista Lumeneista sain viime jouluna lahjaksi. Ehkä kaikissa kosmetiikkatuotteissa en Lumeneen luottaisi, mutta noiden lakkojen laatua en voi haukkuakaan. Siksi tuli tuo Troublemaker ostettua, vaikka tajusinkin myöhemmin, että kaipailisin sittenkin vaaleampaa hopeansävyä. Lumeneista ei siis risuja sanottavana, paitsi että melkoisen kookkaalla harjalla ei paljoa pieniä yksityiskohtia näperrellä.

Mavalat
Mavala Top Coat Fixator

Mavala, sävy Anchorage

Mavala, sävy 48 Black

Mavala, sävy 155 Bronze green

Mavala, sävy 71 La Paz


Mavala, sävy 75 Miami

Mavalojen hintalaatusuhde on kohdallaan. Täytyy sanoa, että laatu on suunnilleen yhtä hyvä kuin OPEissakin, ainoastaan halvempana ja pienempään pulloon kiteytettynä. Itse en kovin montaa Mavalaa omista, mutta ehdottomasti lisää on hankinnassa. Mavaloista on huonontavana asiana sanottava se, lakoista ei löydy kirkkaan räväköitä sävyjä, jotka olisivat varsinainen löytö saman hinnan ja laadun kanssa yhdistettynä. Toisaalta Mavala tunnetaan suhteellisen hillityistä sävyistään, joten tiedä sitten sopisiko joukkoon shokkivärejä. Toinen hitusen häiritsevä asia on myös lakkapullojen korkit, jotka ovat ainakin aluksi pahuksen tiukasti kiinni.


Oriflamet
Oriflame, sävy Coral Red

 Oriflame, sävy Pearly purple

Oriflamejakaan en voi juuri negatiivisesti arvostella. Ei sillä, että minulla niistä olisi suurta kokemustakaan. Erityisen ihastunut en ole Oriflamen sävyihin. En voi rumiksi haukkua, mutta eivät mitenkään erotu muiden lakkojen joukosta. Hintalaatusuhde kuitenkin on luullakseni kohdallaan.


 Inglotit
Inglot, sävy 833

Inglot, sävy 348

Nuo Inglotini ovat sen verran uusia, etten ole niitä vielä ehtinyt testailla, joten laadusta en osaa juuri sanoa. Sen verran olen lakan massaa kuitenkin katsonut, eikä ole ainakaan näyttänyt liian ohuelta, eikä liian paksultakaan, joten luulisi laadun olevan suhteellisen hyvä 8 euron hintaankin nähden.

H&M- lakat
H&M Nail polish, sävy No Mambo Jambo

H&M Nail polish, sävy U must have this
 
H&M:n lakoista kyllä tykkään. N. 3-4:n euron hintakin on kohdallaan, ja ihan kivoja sävyjäkin löytyy omasta mielestäni. Tykkään ostaa vähän räväköitä ja kirkkaitakin sävyjä, joten H&M -lakoista löytyy noiden omistamieni sinisten sävyjen lisäksi ihan keltaista ja liilaakin. Kookas pullo tietenkin vie hiukan tilaa muiden lakkojen joukossa, mutta en varsinaisesti voi antaa mitään negatiivista palautetta =)


Wild & Crazyt
Wild and Crazy, sävy Bombay

Wild and Crazy, sävy Superstar

Wild and Crazy, sävy Lemon

Wild and Crazy, sävy Twilight

Huh, näitä ei voi kyllä ylistää. Lakoista kyllä löytyy mua miellyttäviä kirkkaitakin värejä, mutta lakan koostumus on todella laihaa. Kynnelle joutuu ainakin parisen kerrosta lakkaa vetämään saadakseen hyvän lopputuloksen. Kahden euron hinta ei kyllä kirpaise, mutta ei sillä hyvää laatuakaan saa. Hinnan takia näitä on tullutkin ostettua. Laatua kun en siinä vaiheessa paljon ajatellut.

Miss Selenet
 

Nämä lakat eivät nyt laadultaan ole ehkä yhtä huonoja kuin Wild and Crazyt ja hintakin on halvempi, mutta näitäkään ei voi huippulaaduksi kutsua. Pullokin on minimalistinen, joten kovassa kulutuksessa hupenee nopeasti. Näitäkin tullut hankittua halvan hinnan takia.

The Color Workshopit

The Color Workshop Super Finish French Pink


The Color Workshop Super Finish French White







The Color Workshopin kynsilakkoja en ole nähnyt myytävän missään, ja nuo kaikki lakat ovatkin tulleet kyseisen merkin meikkipakkausten mukana.
Nuo kolme ensimmäistä ovat tulleet laivalta ostetun pakkauksen mukana, ja neljä viimeistä yhden edellisvuosien joululahjaksi saadun meikkisalkun mukana. En oikein tiedä näiden The Color Workshopin meikkien laatua, mutta omasta mielestä edustaa ihan hyvää peruslaatua noiden lakkojenkin osalta.

Rändömit :)
Casuelle -nimen perusteella päättelisin Seppälä-lakaksi. Ei kuitenkaan edusta mitään ihan pohjalaatua, vaikken enää ole pitkään aikaan käyttänytkään saatuani parempilaatuisia lakkoja ja tuon kyseisen lakan kuivuttua ja koostumuksen tultua turhan paksuksi.

Anytime, sävy 16
Tämä taitaa olla ensimmäinen oma kynsilakkani. Varmasti ihan Anytime -merkistäkin huomaa, että kyseessä on vanha lakka, kun kyseinen kosmetiikkamerkki ei enää edes valmista tuotteitaan :D Ja älkää kysykö miksi halusin juuri sinisen lakan ;)

Isadora Graffiti Nail Top, sävy Black
 Tätä on tullut käytettyä vain kerran aikaisemmin, eikä tulos ollut ihan niin siisti, miltä mainoskuvissa näytti, mutta se oli arvattavaakin. 8 euron hintakaan ei tosin onneksi ollut paha. Tuota lakkaa kuitenkin kuluu aika paljon yhteen lakkauskertaan, ja pullokaan ei edusta mitään jättikokoa, joten mahtaako loppua nopeasti.

La Femme Nail Polish, sävy 4
Tätä ei enää ole tullut käytettyä, kun on jo lähes ihan kuivunut ja koostumuskin on paksuuntunutta ja tahmeaa. Lakkaa tuli käytettyä lähinnä kimalteena jonkin värillisen lakan päällä. Vaikka näyttää väriltään vihreältä tuossa pullossa, oli se kuitenkin yllättävän läpinäkyvää, vaikka pientä vihertävänsävyä mukana olikin =)


3 kommenttia:

  1. kivoja lakkoja, ja tosi hyvä idea kuvata lumessa, valotukset ja kaikki kohdillaan :)

    VastaaPoista
  2. vähän ihania kynsilakkoi ja toi lumeskuvamiinen oli tosi hyvä idea ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon =) Kunhan joku kaunis päivä sais uuden kamerankin, ni saisi varmaan vieläkin parempilaatusia kuvia ;D

    VastaaPoista