keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

It's my sweet beginning

heijdig. Pahoittelen varmasti melko epäkiinnostavaa postailuani viime aikoina. Yritän lähiaikoina toteutella niitä toivepostauksia ja keksiä uusiaki ideoita. Ajattelin kuvata mun laukut, jos saan ne kaikki kaivettua komeron pohjilta. Se kynsilakkapostauski pitäis toteuttaa.
Tänäänki aika normipäivä. Koulussa väsäiltiin kotitaloustunnilla laskiaispullii ja tekninen meni siihe, ku meil yritettii opettaa puutyökoneiden käyttöö. Oon varmaa iha älyhyvin perillä niistä ;D Olin muutenki iha "hyperpirtee" tänää. Pitäis varmaa mennä aikasemmin nukkuu tms. 
Koulun jälkeen mentiin Mirkan, Essin ja Ainon kans Ainolle. haha, kuunneltii musiikkii ja himotettii Twisterii B--) Huomasin kans tänää, et päivä oli pidentyny aika huimasti. Yli kuuteen asti valosaa ulkona. Jos nyt noi lumetki vielä sulais, et kesä pääsis tänneki. Tosin touko- ja kesäkuuks on luvattu viileetä ja vasta elokuussa tulee ilmeisesti helteet, jos oikein muistan. Huono juttu, jos pääsee kunnol rantsul vasta tyylii heinäkuus ;(( Toivotaan ettei noi ennustukset nyt ainakaan pidä paikkaansa.
Illemmalla kotona kattelin boksilta Castlee ja ajattelin mennä suihkuunki kunhan pääsen irti koneesta.


 Outfitti =))
Villatakki, H&M
T-paita, Gina Tricot
Farkut, Lindex(?)
Rannekoru, Nomination

1 kommentti: