lauantai 5. maaliskuuta 2011

Why go chasing rainbows?

Hi guys ;)) Elisiis, eilenhän meillä oli koululla se luokkailta. Käytiin koulupäivän jälkee vaa nopee kaupassa ja sit takas koulul. Haha, riehuttiin liikkasalissa viiteen asti. Roikuttiin niissä renkaissa, mitkä on katossa kiinni, hypittiin joltai minitrampoliinilt patjalt, oltii kaupunkisotaa ja sillee. Lopulta kaikki meni siihen pisteeseen, et pojat jahtas meitä pallojen ja mailojen kanssa ja me tytöt juostiin siel käytävil henkemme edest :D Myöhemmin mentiin tekee pitsaa kotsanluokkaan ja säätöö tuli sielläki ;) 
Vähä myöhemmin sinne liikkasaliin oli tullu joku salibandyjoukkue harjottelemaan. Kiusattiin vähä niitä, tyylii pojat heitteli sinne saliin pukkarin kautta jtn rändömei esineitä, sammutteli sen sain valot ja teki kuulutuksii luokkien kautta ;D Vähä myöhemmi poliisitki kävi siin ovel. Joku outsider oli ilmesesti vähä ihmetelly, ku koulul oli juossu seittemän aikaan illalla oppilaita ja tehny ilmotuksen.
Lähdettiin kaikki kaheksan aikaan kotiin. Kotona olin iha poikki, nilkat kipeenä juoksemisest ja näin. Katoin Yölento -elokuvan ja menin sitte puolenyön paikkeil nukkumaan =)

Ei kuvia luokkaillasta, mutta tämmönen löyty netistä ja oli pakko laittaa =))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti