torstai 17. maaliskuuta 2011

Oriflame stuffff

heeejsan =D Mulla tulee nää päivän postingit yleensä päivän myöhässä, joka johtuu iha omista kiireistä tai sitte siitä, että jaksan alkaa väsäilee niitä vasta iltasella ;// Kirjottelen siis keskiviikosta. Oli aamulla kaheksalta koulussa heti kotsaa. Tehtiin jtn perunaohrarieskaa + salaattii, jonka sai valita kolmesta vaihtoehdosta. Päädyttiin kompromissin kaytta tonnikalaan ja hyväähän siitä loppujen lopuks tuli. Alettiin myös suunnitella jtn ateriakokonaisuusprojektia. Jokasen ryhmän tulis suunnitella ateria, johon kuuluu jokin jauhelihaa sisältävä pääruoka, lisäkkeet (peruna, makaroni tms. + salaatti) ja jälkiruoka. Päädyttiin lasagneen, leipäjuustosalaattiin ja marjapiirakkaan :DD
Kotsan jälkee sain puutöissä mun lapion valmiiksi, ja nyt ois vuorossa tehdä puusta joku tarjotin, leikkuulauta tms. 
After skole Essi ja Aino tuli meille. Kuunneltiin musiikkii, lakattiin Essin kynnet ja meikattiin Aino ;D Aateltiin tehä sille joku oikeesti hieno meikki, mut ei se sit ollukaa iha sen tyylii. Kateltiin kans mun vanhoi kuvii joltai vuosilt 2006-2008. Oli hauska kattoo millasii omakuvii olin jo sillo ottanu ;D Aika järkyiltä näytti näin mun silmissä. 

Essin kynnet =)
 Lakat;
Pohjaväri; Mavala, sävy 71 La Paz
Valkoiset kukat; Lumene Natural Code Nail Styler, sävy 2 Have fun
Mustat kukat; Mavala, sävy 48 Black
 
Sain myös mun pari pvä tilaamat Oriflame-tuotteet<3 Pistän kuvaa oheen ja yritän hintojaki muistella.

Swedish Spa Exfoliating Body Scrub, 7,90 e
 - vartalon kuorintavoide

 Body & Mind Sweet Dreams Mist, 3,90 e
- rentouttava vartalosuihke
En tiedä tulenko niinkään vartalosuihkeena käyttämään, mutta tyynylle tätä ainakin on kuulemma hyvä suihkauttaa illalla ;)

Oriflame Beauty Growth Booster, 7,90 e
- kynnen kasvua kiihdyttävä tehohoito
 Oriflame Beauty Nourishing Nail Serum
- seerumi kynsinauhoille

Oriflame Beauty Nail Polish Corrector Pen, 7,90 e
- kynsilakan korjauskynä

Tuo kynnen kasvua kiihdyttävä tehohoito + kynsilakan korjauskynä maksoivat tarjouksen ansiosta yht. 12,90, joten muutama sentti tuli siis säästettyä. Tuon seerumin taas sain kaupan päälle mukana, ja siksi en pistänyt hintaa =))














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti