lauantai 5. maaliskuuta 2011

Saturday shoppping =))

Aloha =) Otsikon mukasesti oli tänää ohjelmassa siis shoppingii ;)) Oli tarkotus mennä Mirkan, Paukkelin ja Sagan kans Myllyy. Pauliinan äiti heitti meidät ja oltiin varmaa siin puol yhden aikaan Myllys. Käytiin ensin Vilassa hakee Paukkelil yks paita. Sen jälkee kierrettii Seppälä ja H&M. Molempiin oli tullu bikineitä, mut H&M:ssä ei ollu vielä niitä, jotka olisin halunnu 8// Pauliina ja Mirka kokeili bikinei ja mä ja Saga tehtiin kaikkee huvittavaa siin sovituskopin ulkopuolel ;D Vaatekauppojen jälkee haluttiin syömää ja mentiin Heselle. After hesemättö päädyttiin Sokoksel. Mä ja Mirka rynnättiin kynsilakkahyllyil ja noi muut haahuili aurinkolasien luona. Lopulta ostinki kolme Mavalan kynsilakkaa. Tän jälkee Mirka lähti porukast erilleen ja me muut jäätiin viel Sokoksel. Ostinki viel yhden kynsilakan jonka jälkee käytiin Suomalaises kirjakaupas ja mentiin sen jälkee taas vaatekaupoil. Ostin H&M:ltä kaks kynsilakkaa ja Pauliina oli iha epätoivonen, koska se halus aurinkolasit :D Mentiin viel Stadiumiin kattoo biksui ja aika piakkoin sen jälkee lähdettiin ;)

Ostokset =))
 Lumene Natural Code Nail Styler, sävy Troublemaker, 3,20 e


 Edestä taakse; Mavala, sävy 75 Miami, 3,50 e
Mavala, sävy 71 La Paz, 3,50 e
Mavala, sävy 48 Black, 3,50 e


Vasemmalta oikealle; Nail Polish by H&M, sävy No Mambo Jambo, 3,95 e
Nail Polish by H&M, sävy U Must Have This, 3,95 e

Shoppingin jälkeen aloin toteuttelee sitä kynsilakkapostausta. Kuvailen lakat huomenna loppuun ja kokoelmaan liittyy luultavasti muutama lisääkin, kun olen taas Myllyyn menossa ::D Illemmalla katoin Sähköputkimies - ja Flightplan -elokuvat ja sen jälkee tulin tänne postaileee =)) 

 Päivän asu
 Villatakki, H&M
Toppi, H&M
Farkkulegginsit, Vero Moda
Pitkä kaulakoru, H&M
Pieni ristikaulakoru Thaimaasta
Rannekoru, Nomination

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva löytö tämä :) kiva lukea partiotyttösestäni, josta en ole kuullut mitään sitten sen jälkeen kun johtamisen lopetin laiskistuttuani :)
    En meinannu ensin tunnistaa kun olet kasvanut niin paljon :)

    - Ex- johtajasi Kata

    VastaaPoista