torstai 10. maaliskuuta 2011

Pink flamingos in the pool

heeiiiij =)) Pakkailin tänää viikonlopun partioretkee varten. Huomen on sit vaan viimeistelyy vaille valmist kaikki. Eli siis on lähös partioretkel huome ja viivyn sunnuntaihi. Ja niille jotka luottaa stereotypioihi, partio ei oo vaan sitä et istutaan kylmäs teltas ja harjotellaan solmui ja nuotion sytyttämist. Retkil ja leireil on oikeesti ihan kivaa, ja saa uusii kokemuksii. Sitä paitsi leireil on melkei iha sama miltä näyttää. Ketään ei kiinnosta jos on meikitön ja hiukset on pörrös.
Muuten on päivä sujunu normeis mitois. Lakkasin kynnet täs puol tuntii sitte. Toivottavasti ne ei levii yön aikana, kynsilakka kun tuppaa olemaan vielä aika pehmeää kuivumisen jälkeenkin. Vähän kun kynsi hankautuu jotain kovaa pintaa vasten, ni on lakkaus pilalla. 
Kuuntelin äske Katy Perryn Last Friday Nightin, ja tajusin, että sehän on ihan hyväki kappale. En normaalisti ole mikään Katyfani, kun en useimpiin kappaleisiin jää koukkuun, mutta tosta tykkäsin. Samoin E.T. on iha OKhyvä ja Peacock menee myös. Mutjoo, asiast kolmanteen. Huome tuskin ehdin postailee mitää, joten seuraavaa saatte odottaa vähintään sunnuntaihi ;))






Käytetyt lakat
Edestä taakse; Mavala, sävy 75 Miami
Mavala, sävy 71 La Paz
Mavala, sävy 49 Black


Vasemmalta oikealle; Lumene Natural Code Nail Styler, sävy 16 Go glittery
Lumene Natural Code Nail Styler, sävy 2 Have fun


 Vasemmalta oikealle; The Color Workshop -kynsilakka
Mavala Top Coat Exator

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti