sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Like a Z6 =D

haha, aamupostaus ;D Eilen aattelin, et okej, en jaksa kertoilla eilispäivästä, mut tungen tähän ny mukaan nekin kuulumiset. Elisiis, oltiin eilen Ainon ja Essin kanssa Mirkalla. Oli ehanaa tarpoa sinne lumisateessa, ku matkaa oli jotai nelisen kilsaa ;D Sato räntää ja muutenki näytti masentavalt minne ikinä kattoki ulkona. Sää merkkaa näis asiois aika paljon. Pääsin kuitenki hengis Mirkalle ja pelailtiin Wiitä ja sillee.. Niil oli ny kaks kissanpentuaki talos, ne oli tosi sulosii =) 
Ilma sit selkeni jossai vaihees aurinkoiseks, mut onneks sain silti kyydin kotiin. Kotosal söin kiinalaist ruokaa, kattelin Sinkkuelämää -lehvan. Yömyöhään tuli lakattua kynnetkin ja jälki nyt on mitä on, mutta tulipahan kokeiltua;
Hain jonkinlaista seeprakuvioo liukuväriin yhdistettynä, mutta lieskoiltahan noi enemmän näyttää. Juttu on näes niin, et mun epäammattimaiset koristeluvälineet yhdistettynä omiin taitoihin ei iha riitä aina täydelliseen suoritukseen. Omistan kyllä jonkinlaisen Orlyn koristelusiveltimen, mutta veikkaan nimen (Orly Striper) perusteella, että enemmän on tarkotettu iha raitojen väsäilyyn. Enpä sitä kaupassa tajunnut. Muutenkaan ei ehkä mikään käytännöllisin koristelusiveltimeksi, kun se kynsilakka pakkautuu jonkinlaiseksi palloksi siihen siveltimen alaosaan ja lähtee siitä sitten valumaan kohti kärkeä, joten tuloksena on musta läiskä. Jos taas pyyhin kyseisen pallon pois, on siveltimessä liian vähän väriä mitään kuvioita toteuttamaan. Tähän mennessä siis pärjäilty grillitikulla, joka toimii joissain tapauksissa ihan hyvin, kaikissa taas ei. Täytynee ostaa ihan pakkaus, jossa on kunnollisia koristeluun tarkotettuja lakkoja ;)
Nomut joo, tuon liukuvärin kanssa suju paremmin, vaikka senkin jouduin parisen kertaa alusta aloittamaan.

Lakat;
Wild and Crazy, sävy Twilight
Mavala, sävy 71 La Paz
Mavala, sävy 48 Black

2 kommenttia: