tiistai 17. huhtikuuta 2012

Brick by brick, building the past again

Höh, olipas kylmä päivä taas tänäänki. Oli luvattu luntaki, mut onneks sitä ei tullu. Lumi ja minä ei sovita edes puhuttavan samas lauseessa. Illal kuitenki alko paistaa vähä aurinkoki ni tuli sit samal parempi mieli:DD
Ääh en jaksais odottaa Hulluil Päivil. Aika moni muukin on menossa sinne, ite ois tarkotus käydä torstaiaamuna, koska koulu alkaa kymmenelt ni ehin sit kouluunki. Mennään Sagan ja Pauliinan kans sinne heti kaheksaks et saadaan kaikki parhaat jutut;) Ite aion metsästää semmosen kuvastossa näkyneen Svean kukkakassin.


Haha, eikä toi paita tos ekas kuvassa:DD Näytän aika suhteellisen tonnikeijulta sen takia ja toi toinenki kuva suhteellisen onnistunu hiusten ansiost mut ainakaa siinä paita ei lihota mua 20 kiloo.
Paita, Vero Moda
Farkut, Gina Tricot
Rannekorut, Nomination

 Sormukset, Gina Tricot

Kaulakoru, Vero Moda


 Äiti kävi tänään Eurokankaas töiden jälkeen hakemas mun tanssiesitys varten paljettikangast. Sen piti hakee vaa yhtä, mut sit ku en osannu päättää ni se toi neljää:D No, kankais ei oo parasta ennen -päivämäärää, eli loput kankaist voi sit käyttää muuhun tarkotukseen. Oon jotenki alkanu innostuu toppien koristelust (pitäis vaa hankkii kangasmaalei ja valkosii löysii perustoppei) ni noit vois käyttää johonki pikku yksityiskohtaan.
Oli muuten aika vääntöä yrittää saada selvää puhelimessa niist äidin selostuksista, et mitä värejä siel on tarjolla. 
Äiti: Tääl on tämmöst jääkuningattaren sinist. Itse asias tää on aika moniväristä, tosi hieno ku täs on nii paljo sävyjä.
Minä: Sä just sanoit et se on sinistä, onks se siis moniväristä?
Äiti: Joo
Karkki: Mut onks se sinistä, ku sä sanoit et se on sinistä?
Äiti: Joo
Hmm.. eli se on siis samalla kertaa kokonaan sininen ja monivärinen:D No se sit osti sitä, ja se on tota keskimmäistä kangasta tos kuvassa. Siin sit ilmeisesti niis paljeteis näkyy vähä moniväriä, ku valo heijastuu niistä mut sininen se kangas selvästi on. En oo viel päättäny mun kangasratkasuu, mut siit on tarkotus tehdä tuubitoppi, joka vedetään mustan pitkän topin ja leggingsien päälle. Hiuksist ja meikist ei oo viel tietoo, varmaa jotai näyttävää tulos ku meiän kappaleki on Innan ja Flo Ridan Club Rocker ja tanssi aika nopee.



Voisin mennä syömää jotai. Kui en oo syöny hirveesti mitää koulun jälkee, jonkun salaatin taisin tehä mut that's it;o Kai se ateriointi sit vaa oli unohtunu, ku tein läksyi ja bloggailin. Nyt väsään jonku ison kerrosvoileivän ja tyhjennän puol jääkaappii sinne väliin:D

Pari kappaletta viel loppuun;

Madeon - Pop Culture
 

Jessie J ft. David Guetta - Laserlight
 

Cascada - Summer of love

Nicki Minaj - Va va voom

Alex Gaudino - Chinatown

Ellie Goulding - Lights (Bassnectar remix)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti