keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Jag vill nya kläder.

Hah mikä omaperänen otsikko, mut kertoo ainaki aiheen aika tiivistetysti. Oon löytäny iihan liikaa kaikkee mukavaa varsinki ginan nettisivuilt ja vähä alkaa tuntuu siltä et jos aion sieltä jotain tilata ni se loppusumma tulee olee kolminumeroinen:D Joo tiiän ostelen ihan liikaa kaikkee, mut jotenki must tuntuu aina et vaatekaapis ei oo mitään mitä laittaa päälle mut eiks se ooki tavallaa kaikkien ongelma?
Joka tapaukses useimmat noist vaatekappaleist on myös aika lailla kesää varten, mut silti niitä voi käyttää koulussaki, esim. shortsien alle voisin vetästä vaik jotku sukkikset.

Ärsyttää Bloggeriin lisätyistä kollaaseista se, et niistä ei koskaan tuu hyvänkokosia. Ois hyvä, jos tota kollaasii sais viel vähän isommaks tosta nykysestä koosta, mut se seuraava koko on niin jättiläinen et ei kiitos. Painakaa siis kuvasta ni saatte sitä isommaks ruudullanne.
Tosiaankaan varmaan noita kaikkia ei ostoskoriin lähde, mut noi molemmat shortsit haluun ainakin, kun niitä ei kerran viime sunnuntaina kaupassa näkyny. Noi siniset on korkeevyötäröiset ja vähän arvon vielä ton ja keltsun värin välillä, mut voi olla et toi sininen on se paras.
Toi musta mekko näkyili kaupassa mintunvihreenä, mut sillon ei ollu just sitä sopivaa kokoa. En varmaan osta tota mustana, mut jos sen mintunvärisen löydän ni lähtee kyllä ehottomasti kassalle todistustenjakotilaisuutta varten.
Toi farkkuliivijuttu on ihuna ja aika halppiski muihin vastaaviin verrattuna, harmi vaan et nettikaupasta lähes kaikki koot loppu, toivottavasti on tulos lisää vähän ku niit yksiä farkkujaki, jotka vietiin heti käsistä ja joita en sit loppujen lopuks ostanukaa koska ei ollukaa semmoset ku kuvittelin:D

 H&M'stäki bongailin parit jutut, mut en tiiä uskallanko pyytää äitiä tilaamaan sieltäki sitte samalla:DD Pari ihanaa laukkulöytöä siel ois loppukevään koululaukuks ja kesän rantakassiks ja yhet bikinit vois olla aika jees mut katsotaan ny..

1 kommentti:

  1. oii ihanii vaattei :) tota farkkuliivii kokeilinki kerran ginas ja se oli kiva, myöski tohon raitamekkojuttuun ihastuin nettikaupas

    VastaaPoista