keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Huono päivä + flunssailuu

Tuntuu, et mulla just vast oli se kuume ja kaikkee ja nyt taas tuli tämmöne flunssa:/ Ei oo kivaa, aivastuttaa koko ajan ja iha mukava nuha kans päällä. On käytännös iha sama mitä syön, ku en luonnollisesti maistakaan mitään mistää ruoasta. Lisäks jouduin raahautuu hammaslääkäriin pyörällä ja vaik mulla oli talvitakki, villakaulahuivi ja lapaset, oli silti kylmä. Siel ne sitte vaihto hammasrautoihin noi metallikaaret ja ihmettelen kyl et onks niiden pakko tunkea niitä metallihärpäkkeitä sun muita sinne suuhun niin kovakourasesti, oli huuli ja ikenet suunnilleen verillä sen käsittelyn jälkeen. Alkaa muutenkin ottaa päähän nää raudat, ei tuu ikävä näitä aikoja sit ku vihdoin saan nää vekottimet pois.
Ääh huoneenkin suunta on jokseenki kaatopaikkamaisuuteen menossa, mut en mä sitä nyt enää jaksa siivota. Ainoo hyvä juttu on, et eipähän tarvi enää läksyjä tehdä. Joskus kannattaa tehdä kaikki maholliset läksyt yhtenä iltana pois alta, säästää aikaa, vaivaa ja hermoja seuraavalta päivältä:D



Hyviä uutisia; Mun puhelin vietiin korjaukseen ja sain sieltä lainapuhelimeks tän ZTE Bladen. Odotin jotai vuoden 2001 Nokiaa ja oishan seki paremman puutteeseen käyny, mut sainki tän ja täs on kaiken lisäks tässä on myös Android eli pääsen irti Angry Birds -vierotusoireista. En tiiä viel kauan tää tulee olee mulla, HTC'n korjaamoja ei oo Suomessa, et jos siinä puhelimessa on pieni vika, saan sen jo parin viikon päästä, jos isompi, saattaa tulla takasin vast parin kuukauden päästä;o No tällä pärjäillään siihen asti.


 Kattelin Skinsin 2. tuottarin loppuun, viimenen jakso oli niin surullinen, jotenki harmittaa et jos ostan kolmannen ja neljännen kauden, ni näitä samoja henkilöitä ei oo enää niissä kausissa. Viimeks telkkarista tuli siis 5. kausi eli nää on tosi vanhoja kausia, mut tosi hyviä. Suosittelen, Skins on paras sarja ikinä:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti