sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tanssiesitys

Pitäis varmaan kohta alkaa laittautuu ym. ku oon menossa puol kahdeks Ainolle viemään yökyläilykamoi illaks + sen jälkee sit heti bussipysäkil. Aikomuksen ois mennä kattoo kavereiden kans Project X ja after that Ainolle yöks. Leffa saa luvan olla hyvä, koska mun pitäis vähä säästellä rahaa:D Muttajuu, kuvii ja vähä muutaki juttuu eilisest tanssiesityksest Sigyn salil.
Joo tota heräsin kyl ihan aikasin eilen, mut en tiiä mikä taas meni mönkään mun ajankäytön kanssa, koska en ehtiny kreppaa ku pari hiusosioo, ku Annika tekstaa et ne tulee pian hakee mua:D Siit sit vaan nopee pakkaus, kreppirauta mukaan, hiukset klipsillä ylös ja autoon:D Onneks meikit oli jo naamassa.
Paikan päällä piti olla viimeistään puol kaks, ja saavuttiin hiukan ennen mut tottakai kaikki hyvät paikat lavan takaa oli jo menny ni löydettiin sit joku pieni vapaa tila jonkun seinän vierest.
 evääät


Ensimmäinen näytös alko siis 14.00 ja siin alussa oli joku 35 minuuttii kestävä Aladdin tanssinäytelmä toi joku tommonen. Aattelin et se ois ollu tylsä, mut oli kuulemma tykätty. Sit oli muita tanssiesityksii ja väliajan jälkeen vast aika lopussa oma ryhmä. Se oli ihan kauheeta mennä sinne lavalle, mut kyl se ihan hyvin meni. En mokaillu tai unohtanu mitää, ehkä leveempi hymy ois voinu olla:D Kello 17 näytökses en sit ollu niin hermoraunio ennen omaa esityst tai sit vaan yritin pitää ajatukset poissa siit aiheest. No kuitenki vietin semmoset 6 tuntii tanssiesitykses ja nyt on paikat kipeet + ristiselkä ihan hajalla. 


 Kahvi tuli tarpeeseen päivän aikana



 Annikan taidekuva:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti