maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vapunviettoo..

Joo no vappuhan on virallisesti vasta huomenna (tai oikeastaan tänään, koska rustaan tätä kirjotusta yhden aikaan yöllä) mut vietettiin kavereiden kanssa sitä hiukan aikaistetusti. Oltiin siis leffassa kattomassa Project X ja oli ihan hyvä leffa:) Aluks ärsytti se kuvaustapa, mut siihen tottu nopeesti ja ehkä ihan hyväkin et se oli tehty sillä tavalla. Vaikee kyl uskoo, et elokuvassa esiintyvät bileet on oikeesti joskus tapahtunu, mut välillä leffaan oli ujutettu sinne tänne lyhyt pätkä videomateriaalia ihan siitä oikeesta tapahtumasta. Siitä tavallaan huomas, et ne juhlat on oikeesti ollu sellaset.
Ennen leffaa kierreltiin kans vähän kauppoja, mut ei ehditty käydä oikein missään ja en edes ostanu onneks mitään:)

H&M'ssä:)


 jäähilejuomii:D





Syötiin jätskit toril:)






Käveltiin leffan jälkeen hetki Turus, käytiin Jokirannas ym. ja sit hypättiin bussiin mist suunta kohti Nådee ja Ainolle yöksi. Ainol oli mukava tavararöykkiö siel huonees odottamas, ku oltiin viety kaikki kamat sinne jo kahden aikaan. 
Illemmal tuli juteltuu, vietettyy aikaa Omeglen videochatis, paitsi et kaikki muut paitsi tasan yks henkilö oli idiootteja. Välillä tuli kans ihmeteltyy et mitä yheksänvuotiaat tekee kyseises paikas, ku tuli niitäki vastaan..
Ai niin ja yöllä pelattiin jonkinlaist totuutta ja tehtävää, paitsi et se muuttu "totuudeks ja totuudeks", koska kukaan ei keksiny tehtäviä. Selvis aika yllättäviiki asioi sen pelin aikana:D


Kokeiltiin Mirkan kans jotain uutta, ja ostettiin tota Anttilast. En suosittele, maistuu hirveeltä ja ei tossa oo ees hiilihappoo.


Aika kuvatulva tuli tähänki postaukseen lisättyy, mut hauskaa siis oli ja oli kiva viettää vappuu tällee koko porukal:) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti