torstai 26. huhtikuuta 2012

Punasta hopealla

Kuvasaldoo edellispäivän meiningeist. Tulee vähän myöhäs mut tuli otettuu niin paljo kaikkee kivaa videomateriaalii ym. et haluun jakaa teilleki:)
Vietettiin ensin Aurinkoisel aikaa, jonka jälkeen Annika lähti ja mä, Mirka, Pauliina ja Saga suunnattiin Etapin läheiseen puistoon. Pauliina ja Saga lähti aika pian 100 metrin päähän koulul tanssiharkkoihin ja mä ja Mirka jäätiin sinne leikkikentäl juttelee ja odottelee tyttöi. Ahaha naurettiin muuten hiema, ku kolme semmosta ehkä kolmasluokkalaisen näköstä tyttöä tuli sinne puistoon ES't kädes. Ne joi niist tölkeist pari hörppyy, jonka jälkeen ne meni sellasen hiekotuslaatikon taakse ja kaato loput maahan:D Ei vissiin tajunnu et mulla ja Mirkalla oli aika suora näköyhteys siihen. Kannattiko ostaa energiajuomaa, jos sitä ei kuitenkaan juo?
Pauliinan ja Sagan palattuu ne kaikki halus es'ää joten lähettiin kauppaan Mirkan kans ostaa niitä:D Olihan se mukava kantaa kolme es kädessä, ite menin limpparilinjalla ku en energiajuomista tykkää;)
Bongattiin kans joku semmonen pyörivä karusellihärveli, ja ei vissiin ollu hirveen hyvä yhdistelmä ainakaan noiden kohdal ensin vetää energiajuomat kurkkuun ja sen jälkeen pyörimään monta kertaa peräkkäin. Saga meinas oksentaa ja Mirkal oli heikko olo viel tänäänkin koulussa:D






 pullaaa omnomnom


 upside down!







Mä tiedän että mun nauru on kaunis:))))

Eilen oltiin aurinkoisen päivän kunniaks myös muumimaailmassa ja aattelin et teen siitä huomenna vaan kuvapostauksen, enkä sen kummempaa tekstii ala rustailee. Vaihtelu virkistää eikä me sitä paitsi mitään kummallista edes tehty:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti