sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

We keep on wishes untold, no one can hear us

Suunnattiin tänään Essin, Ainon ja Pauliinan kans bussilla neljän aikaan Turkuun kattomaan American Reunionia. Koska kaupat oli kiinni, ni ei voitu niissä kierrellä, mikä on tavallaan ihan hyväki, etten kuluta iha tolkuttomasti rahaa:DD Vietettiin kuitenki Robert's Coffeel aikaa ja mul vähä kesti ku söin semmost isoo parilaleipää.
Aika kiva, ku pyysin kanaleivän ja sit pöydäs huomasin et se oliki parmankinkkutäytteinen. Pauliinal oli just viimeks käyny niin, et se oli pyytäny kanatäytteel ja saanu leivän, minkä sisäl oli suunnillee pelkkää salaattii. Sillo meil ei ollu aikaa mennä valittaa asiast, mut nyt kyl oli pakko jättää reklamaatioo sinne kassal ja sainki sit uuden leivän. Ois vaan se myyjä voinu ees pahoitella tapahtunutta tai jottai mut eei..:D Kannattaa siis kattoo Robert's Coffeel et saa oikeen tuotteen, ne myyjät esim. just noiden leipien kohdal ei aina kato et antaa oikeenlaisen.
Leffa alko kuudelta ja kesti yli pari tuntii. Haha, kiva ky lämmiteltiin Thalias ja ootettiin bussii, ni pari tyyppii kytki jonku kaiuttimen siel pistorasiaan ja koht soi koko huonees joku Cheekin Sokka irti.
 Näytän aika pikkasen ihanalta tos kuvassa


 En tajuu, näyttää siltä et mun meikit ois levinny tos kuvassa, mut se oli oikeesti vaan varjo.

 Mun yleinen mielipide leffast oli se, et se oli ihan semmone perusjees, hauskoi kohtii oli paljon mut jotenki petyin hiuka. Perus American Pie toi oli, mut kaikki oli hauskempaa ku päähenkilöt oli viel opiskelijoi, tossa ne on jo aikuisii ja muutenki vitsei oli enemmän leffasarjan alkuaikoina. Jotai rakkausdraamaa oli liikaaki, vihaan just semmost, ois saanu vetää viel enemmä överiks tota juonta, mut kai mä odotin vähän liikaa k-12 leffalt :DD


Muuten ihan pikku vinkki kaikille, joilla on kännykässä Draw Something -sovellus. Suosittelen harkitsemaan sovelluksen poistamista varsinkin jos kännykkäsi sekoilee:D Omani hajosi täysin pari viikkoa sen jälkeen kun olin kyseisen sovelluksen ladannu. Täl hetkel känny täysin pimeenä, näppäinlukkoa ei saa enää auki.
Ennen ku joku tulee huomauttamaan, et vika ei ehkä oo kyseisessä sovelluksessa, ni saanen sanoa et myös kaikkien muiden mun kavereiden, joilla kyseinen sovellus on, kännykkä on jumitellut, sammunut ja käyttäytynyt oudosti sovelluksen lataamisen jälkeen. Pauliinan kännykkä jäätyy täysin soittamisen aikana ja usein vähän aikaa sen jälkeenkin. Essillä ja Ainolla kännykän näyttö välillä pimenee täysin tai muuten vaan jumittaa.
Ei oo tietenkää varmaa johtuuko toi tosta sovelluksesta, mut aika outoa et ennen sovellusta kännykkä toimii hyvin, myöhemmin alko näppäinlukko sekoilemaan vaan hiukan ja nyt sitte koko kännykkä hajalla. Ja tosiaan muidenkin kavereiden kännykkä toimi moitteettomasti ennen sovelluksen lataamista..

4 kommenttia:

  1. Toi draw something juttu johtuu varmaan siitä et teil kaikilla? on varmaan android käyttis, koska mun iPhone toimii ainaki ihan täydellisesti vaik siinä onki toi sovellus (: se on alunperin tehty iPhonelle joten sekin saattaa vaikuttaa ..

    VastaaPoista
  2. Juu, mä kans vähän ihmettelin ku kuitenki niin tunnettu ja suosittu sovellus maailmalla, mut silti on tommosii vikoi ni ku meillä kaikilla just on se androidin käyttis ni saattaa olla et aiheuttaa sit sen takii häiriöö.

    VastaaPoista
  3. Mulla on iPhone, ja just eilen näyttö sekos totaalisesti ja meni pois päältä tosi monesti. Poistin nyt ton sovelluksen, et jos tän jälkeen ei näin kävis. Saa nähdä, kiitti vinkistä kuitenki :)

    idetiini.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti ongelmat helpottaa etkä poistanu sitä sitte turhaan:)

    VastaaPoista