maanantai 23. huhtikuuta 2012

Got yourself a dancing queen

Tänään tanssiesityksen kenraaliharkat Sigyn salilla ja tuli sielläki sit loppuvaihees kyytii odotelles napsittuu pari kuvaa. Annika innostu itse asias räpsimään aika julkasukelvottomiakin otoksia, mut mikäs siinä jos paparazzin ammatti kiinnostaa:DD
Harjotukset nyt meni omalta osalta miten meni, vielä pitää harjotella ja lisäks en tajuu missä mun paikan pitäis siinä tanssimuodostelmassa olla. Mun edessä pitäis olla kaks henkilöä vierekkäin ja mä oon sit tavallaan niiden välissä ihan hiukan taaempana, mut kyseiset ihmiset ei ollu torstain yhteisharkoissakaan. Mietinki hiukan et onks ne kuollu tai jotai ku ei ilmesty harjotuksiin:D Ok sairas vitsi mut ärsyttää. Jos ne ei jostain syystä ilmaannu näytökseenkään, joudun eturiviin ja sepäs onki mukavaa. Jäädyin viimeksiki ku ekaa kertaa jouduin sinne näyttämölle ja miljoona spottivaloa osottaa kohti.

 gangstaaaa





 piilossa;)




Kaikki kuvat sit phonelaatu. Pitäis mennä lueskelee sitä KUOLETTAVAN tylsää äikän kirjaa. Miks ihmees me ei saada vaan valita vapaasti kirjastost joku kirja (ois tietenki joku rajote, et pakko olla tyylii väh. 100 sivuu). Ei kukaan jaksa lukee noit väkisin tehtyi mukakiinnostavia romaaneja, mis pitäis olla joku huippuhyvä mysteeri, mut minkä arvaa jokanen ensimmäisen 50 sivun paikkeilla. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti