perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäistunnelmia

Vois täst alkaa kattoo Kill Bill 2'sta mut ennen sitä oli pakko käydä vähä päivittelees teil pääsiäissuunnitelmii. Tää päivä tuli siis tylsästi vietettyy kotona, tuli siivoiltua aika perusteellisesti. Illal vietin Skinsmaratonii ja nääin..
Eilen piti olla tanssiharkat, mut ku saavuttiin paikalle, ni sielt vaa yks henkilökunnast sano et sinä päivänä ei oo tunteja, vaiks just viime viikolla joku ryhmästä oli erikseen kysyny asiasta ja oli vaan vakuuteltu, et ens viikolla harjotukset. Lähettiin sit ginaan ja ostin sielt semmoset vaaleenpunasensävyset shortsit (itse asias ne, jotka näkyili siin aiemmas kollaasissaki) ja ristikaulakorun:)
Huomenna katon jos meen Turkuun hiuka vaateostoksille, haha:D Ollaan kyl sunnuntainaki menos kavereiden kans kattoo American Pie, mut yleensä kukaan ei sillo jaksa ikinä sovittaa mitää vaatteita. Sinänsä vaan harmi, et samana päivänä myöskin isosisko & sen poikaystävä ja meiä mummi on tulos meil syömää ja nään Lottaa aika harvoin + en muutenkaa vois luistaa siit päivällisest, et toivottavasti ei mee päällekäin nää jutut:/
 Veeraki jakso innostuu pääsiäisest:)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti