sunnuntai 26. elokuuta 2012

A weekend with Pauliina!

Kuvasaldoo täst viikonlopusta, mikä tuli vietettyy aika lailla Pauliinan seurassa. Eilen oltiin tosin Ainonkin kans meillä ja katottiin Paranormal Activity 3, joka oli ihan sairaan pelottava. Oon semmone ihminen, etten yleensä pelkää melkein mitään kauhuleffoja, mut toi oli tosi hyvä. Paljon parempi ku esim. ensimmäinen osa tost leffasarjasta, jota monet kehu tosi pelottavaks.
Aino lähti kai kuuden aikaan ja mä ja Pauliina lähettiin sit johonki läheiseen leikkipuistoon kuvailee ja juttelee. Suht. peruspäivä siis..
Tänään lähettiin Pauliinan kans sit keskustaan. Käytiin subil ja hesel ja mentii rantaan istumaan johonki penkil. Harmi vaan ettei syömisest meinannu tulla yhtään mitään ku ampiaiset jahtas meitä.
Käytiin ostaa jossain vaihees metrilakuu, ku Naantalis on nyt jotkut muinaistulien markkinat ni keskusta oli täynnä kojui. Kuvailtiin ja käveltiin sit vaan ympäriinsä siel ja jossain vaihees istuttiin varmaan puoleks tunniks rantaan kattelee sorsii:DD Ai nii ja ostin sielt jostai Naantalikaupast 12 eurolla semmosen hienon Marilyn Monroe -tyylisen korutelineen, se oli semmoses poistomyyntihyllys ja oli ainoo kappale. Ää voisin ostaa vaiks sen koko kaupan tyhjäks, ku siel ois niin paljon kaikkee mun huoneeseen sopivaa tavaraa, mut kaikki on niin kallista..:(
Ai nii ja sori ku kuvii tulee nyt niin paljon ja toi tekstiki oli ihan tönkköö mut ei oikein ajatus kulje.
<3

Kiitti Pauliina, oot paras kuvaaja<3

Se haukottelee:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti