torstai 9. elokuuta 2012

Vaatepostaus osa 4

Sori, pientä taukoa tullu tän ja 3. osan välillä, mut tykkään kuvata nää sillon ku kukaan muu ei oo kotona, ja se on osoittautunu aika haasteelliseks, ku iskä ei voi ajaa autoa eikä oikeen siis lähtee mihinkään, ni se on käytännössä 24/7 täällä.
Tässä osassa esittelyyn pääsee siis pitkät housut, ja jos ihmettelette, et miks ette bongaa kuvista joitain farkkuja, joita vielä talvella/keväällä käytin, ni ne on sitten roskiksessa tai lähdössä kirppikselle. Tuli muuten mukavasti taas tilaa tohon farkkuhyllylle, ku heitin varmaan puolet niistä pois. Osa oli rikki ja korjauskelvottomia ja osa taas jääny pieneks tai sit niihin oli kaatunu jotain kynsilakkaa tms. ja olin vaan jättäny ne lojumaan vaatekaappiin.
Haha huomasin muuten et valtaosa mun farkuistaki on näköjään ginasta..

Housut, Gina Tricot

Chinot, Gina Tricot

Farkut, Gina Tricot

Farkut, Gina Tricot

Farkut, Gina Tricot
Nää on mun uusin lisäys vaatekaappiin. Tarvitsin mustat farkut, ja aluks ajattelin tyytyy ihan Ginan 20 euron yksilöihin, mut sit näin nää ja ihastuin noihin lahkeiden ja taskujen vetoketjuihin, ni päädyin maksaa sit 40 euroo näistä:D Mut nää on ainaki kivat ja tosi mukavat jalassa.

Farkut, Cubus

Farkut, Gina Tricot

Lökärit, Cubus

Juoksutrikoot, Adidas

Mulla on myös yhet perusmustat leggingsit ginasta, mut en jaksanu niitä kuvata ja lisäks kaapista löytyy myös valkoset lasketteluhousut, mut musta se ois näyttäny tyhmältä kuvata ne ulkona tällee kesällä, ku vihreetä ruohoa jne. taustalla tai vähintään yhtä tyhmältä sit sisätiloissa:D
Seuraavaks saattaa tulla esittelyyn topit, aika urakka niiden kuvaamisessa, vaik määrä vähentykin sen myötä ku heivasin osan muovipusseihin kirppistä odottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti