maanantai 6. elokuuta 2012

Nothing inside.

En oo näköjään kertonu teille vielä, et meiän iskä pääsi sairaalasta kotiin viime perjantaina:) Olin aika yllättyny et se päästettiin pois niinkin nopeesti, mut lääkärin mukaan iskä on toipunu tosta infarktista tosi nopeesti sen takia, koska se urheilee niin paljon ja säännöllisesti. Iskä oli ollu vasta kolme päivää sairaalassa ku se jo puhu kutakuinkin normaalisti ja lukemaankin se pystyy jo nykyään tosi hyvin.
Saatiin selville myös se infarktin syy, joka oli se et iskällä on ilmeisesti synnynäinen sydänvika. Kuulosti aluks tosi pahalta munkin mielestä, mut ilmeisesti sitä voidaan hoitaa lääkkeillä ja leikkauksella, joka kuulemma on niin vaivaton et sairaalasta pääsee jo samana päivänä pois. Iskä joutuu nyt syömään hirveesti erilaisii pillereitä ja ruokavaliokin meni ihan uusiks. Pitäis välttää naudan ja sian lihaa ja syödä pääasiassa vaan kanaa, kalkkunaa ja kalaa. Vihreitä kasviksia saa syödä vaan kourallisen päivässä, joka oli musta vähän outoa, mut ilmeisesti ylimäärä sekoittaa sen lääkekuurin tai jotain. Lisäks kaikki juustot ym. pitäis olla mahdollisimman kevyitä ja vähärasvasia. Muutenkin ku iskä on tullu kotiin, on huomannu miten varsinkin sen elämä on muuttunu hirveesti, enkä tarkota vaan ruokavaliota. Se ei voi ajaa autoa eikä urheillakaan. Kevyitä kävelylenkkejä saa harrastaa mut siihen se vielä tässä vaiheessa jääkin.

Tulipas iso romaani tostakin aiheesta, mut halusin vaan päivittää teille nää kuulumiset. Ite käväsin vaan tänään kirjastossa ja lenkillä ja muuten oon ollu kotona ja viettäny suhteellisen ahkeraa Skinsmaratonia viime päivät. Ai niin ja se mun Ikeapöytäkin tuli ja on nyt kasattuna mun huoneessa. Ensimmäistä kertaa elämässäni oikeesti tykkään mun huoneesta eikä tää oo vielä edes ihan valmis:)
Huomenna ois sit luvassa työvuoro seitsemältä aamulla, eli pitäis mennä tästä nukkumaan. Onneks pääsen aikasin pois, ku mulla on hammaslääkäri.
Trikoopaita, H&M
Farkkushortsit, Gina Tricot
Palmikkovyö, Gina Tricot
Laukku, Friis & Company

Kaulakoru lainassa äidiltä
Sormus, Gina Tricot

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti