keskiviikko 1. elokuuta 2012

Shoppingvideoo

Sain ajatuksen tehä teille toisenkin videon ja siinä sitte esitellä teille mun eilispäiväsen ostosreissun hankintoja.
Jouduin taas leikkelemään videota aika rajulla otteella mut hiukan armoa, koska mulla meni siinä yli tunti eli vaivaa on nähty ja yritin tehdä sen niin, että saatte kuitenkin jotain selvää siitä, missä mennään koko ajan ettei yhtäkkiä vaan hypätä yhdestä asiasta toiseen.
Pahoittelut myös videon pituudesta, en vaan osaa olla selittämättä yhdentekeviä asioita ja anteeks myös jos puhun nopeesti, saatan välillä tehä niin jos innostun.
Ai niin ja se laukku siinä lopussa on Friis & Companyn ja makso 59 euroo, unohdin inffota teille nuo tiedot videolla.


3 kommenttia:

  1. Videon saa liitettyä myös HTML-koodilla, joka löytyy painamalla videon alta jaa ja sieltä upota. Valitse sopiva koko, kopioi koodi ja liitä se tekstieditodin HTML puolelle (vasemmassa yläkulmassa lukee Luo ja HTML, paina HTML ja liitä koodi ja vaihda takaisin Luo). Helppo homma.

    VastaaPoista
  2. Ihana video taas karkki ja kivoja ostoksia :) Ja ite käytän upottamista noissa youtube videoissa. Eli youtubessa sen videon alla painan 'jaa' painiketta, ja sit siihen ilmestyy 'upota' kohta, jossa on koodi. Sen kopioin ja liitän blogitekstissä sinne HTML-koodin puolelle, ja kun meen takasin 'Luo' puolelle niin siinä se video pn! Toivottavasti tajusit selostuksen :D

    VastaaPoista
  3. Kiitti kummallekin avusta, kuulostaa tosiaan aika helpolta jutulta ja toi HTML-osio on mulle ennestäänkin tuttu eli pitäis toi upottaminenkin sujua.

    VastaaPoista