perjantai 10. elokuuta 2012

Summer vacation is over.

On se mukavaa ku tääkin kesäloma menny ihan liian nopeesti ja mitään kovin järkevää en sen aikana onnistunu tekemään:D Ok olin pari kertaa jukuparkissa mut siihen se jääkin. Mut toisaalta, miks kesälomaks pitäis järjestää niin paljon suunnitelmia, eiks loman idea oo rentoutuu ja elää tavallaan päivä kerrallaan. Ite ainakin ahdistun liiallisist aikatauluist sun muista.
Laitan vähä kuvamateriaalii meiän torstain piknikpäivästä. Käytiin kavereiden kanssa siinä kolmen aikoihin kaupassa ostamassa kaikkee mässyy sun muuta, ja suunnattiin siitä sitte kaivopuistoon ja vietettiin siellä semmonen kolme tuntia syöden ja jutellen.

Tänään pitäis illemmalla käydä nopeesti Bauhausissa ostaa pari juttua tohon huoneeseen, ja sit ehkä nopee visiitti Myllyssä ku pitäis ostaa jotain koulutarvikkeita ja ehkä bongaan jotain vaatteitaki;) En kuitenkaan haluu hirveesti tuhlata rahaa, ku suunnittelen ostavani pidennyksiä ja niihin menis semmonen 130 rahaa, ku ostan hiusnauhaa, joka on 120 e per paketti ja siihen vielä kymmenellä eurolla ommeltavia klipsejä. Ja tohon hintaan en laskenu edes tuotteita, joita tarvitaan niiden pidennyksien hoitoon, josta pääsenkin siihen, et mitä tuotteita mä oikeastaan tarviin? Haluun pitää ne pidennykset tosi hyvässä kunnossa, ja uskon ettei normishampoo & hoitoaine riitä siihen.

1 kommentti:

  1. Rapunzel of swedeniltä saa clip oneja 100-120e. Itelläni on semmoset ja on kestäny hyvin! Käytän niihin kuiville hiuksille tarkotettua shampoota ja hoitsikkaa ja Glissin hiusöljyä joka toinen päivä. En edes pese niitä usein, vaan kerran kahdessa kuukaudessa ja käytän aina lämpösuojaa ennen ku kiharran tai suoristan. Hiukset on kestäny mulla kohta vuoden ja kolme kuukautta hyvinä, vähän tottakai kärsineet, ei ihan niin silkkiset kuin alkujaan, mutta silkkitipoilla saa varmaan elvytettyä vielä (:

    VastaaPoista